Hol szeretnél boldog lenni a földön vagy az örökkévalósagban ?
Tényleg nem lesz se második, se harmadik, se negyedik, se ötödik ítélet, Jézus végig egy ítéletről beszélt, majd a világ végén.
Hol írja a Biblia, hogy lesz második ítélet?
Isten nem beszélt félre, sokkal valószínűbb, hogy a szektád képtelen megérteni Isten szavát a Szentíráson át, ezért tanítanak neked ilyen ostobaságokat.
"nem is ismeritek a Bibliát"
Valószínűleg egy cseppet jobban ismerik a Bibliát azok, akik összeállították, mint valami 20-21. századi szekták önjelölt prédikátorai.
A 16-os kommentben le van írva, ami nulla százalékon van, pedig a katolikus Bibliából másoltam ide be. Sőt, még a katolikus lexikon oldalán is ott van a második visszajövetel történése és a második ítélet. Ezért írtam, hogy nem is ismeritek a hitet, mert van egy beteg elképzelésetek, mint a babonás vénasszonyoknak és azt hiszitek, hogy ha valaki a Bibliát mutatja nektek, akkor az a sátántól van. 😅😅😅😅
Nem kéne már elolvasni? Csak kérdezem...
"pedig a katolikus Bibliából másoltam ide be"
A katolikus Biblia is ugyanolyan, mint a protestáns, azzal a kivétellel, hogy utóbbiak kivettek belőle néhány ószövetségi könyvet. Tehát nem nagyon értem ezt a kiemelést. Ez nálatok szektásoknál valami becsípődés lehet, azt hiszitek, hogy a katolikus Biblia teljesen más, mint például a Magyar Bibliatársulat fordítása.
"Sőt, még a katolikus lexikon oldalán is ott van a második visszajövetel történése és a második ítélet."
Igen, volt egy első eljövetel 2000 éve és lesz egy második eljövetel valamikor az idők végén. Csak az a baj, hogy te nem ezt állítottad, de végre megjött a józan eszed és belátod.
Második ítélet természetesen nincs, biztos nem ír ilyet a katolikus lexikon, mert nagyon ellentétes lenne a Biblia tanításával.
"azt hiszitek, hogy ha valaki a Bibliát mutatja nektek, akkor az a sátántól van"
Nem a Biblia van a sátántól, hanem a különféle eretnek magyarázatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!