Katolikusok, mi az az égbekiáltó bűn?
A nagymamám ezt mondta rám, mert meleg vagyok.
Akkor az, hogy mellé vagyok, súlyosabb bűn, mint pl ha valaki prostituált?

9.
Egyet értek azzal hogy ha valaki nincs kész a gyerekre akkor ne vállaljon. Én csak azt mondtam hogy jelen ismereteim szerint tiltva van a házasság előtti szex. Hogy ez mennyire jó vagy rossz az már egy összetettebb kérdés.
Egyébként orgiákat is szoktak tartani. Ott vannak a swinger klubbok is és még sorolhatnám. Ezek ellen azonban valahogy nem látom a nagy vallási felháborodást mint a melegek ellen.
"de az 1000% ha lobbi tag vagy akkor a pokolra kerülsz! :)"
Csak ugyanannyi jogot akarok, amennyi neked van. Azért viszont küzdeni fogok.

12 egyrészt kevésbé köztudott hogy vannak orgia klubbok
de egyrészt a világ változik régen már 14-15 éves volt a felnőtt és már ilyen 18 évesen gyerekük született a legtöbb embernek!
valamint vizsgáljunk is meg a dolgokat!
mi szerint kerülendő illetve tiltandó? a klérus szerint!
az a baj hogy régen a vallás az egyet jelentett a politikával! ma már nem
semmiféle képen nem mondanám szentségesnek a házasságon belüli szexet mivel lehet válni és újra házasodni még az egyház is adhat rá engedélyt!
valamint azt is jó lenne tudni hogy régen a házasság felelt meg a kapcsolatnak! (persze voltak kivételek de most nem ezekről van szó)
de a fenti dolgokkal együtt a házasság nem szentséges mivel nem arról van szó hogy igaz szerelem és valós párkapcsolat hanem csak a klérus engedélyezése!
a 10 parancsolat és 7 főbűn nem mond a házasságról semmit sem hanem csak a paráználkodásról a 7 főbűn mindegyike pedig a féktelen túlzás miatt bűn!

14.
Az 5. válaszodban azt írtad hogy
"na most paráználkodás elég sok mindenre kiterjed... lehet értelmezni úgy is hogy minden homoszexualitás kapcsolat annak számít mert csak a vágyak kiéléséről szól "
Azonban biztos hogy ezt így rálehet húzni a paráznaságra?
Mi alapján jutottál arra hogy ezt is jelenti a paráznaság?

13 ergo lobbi tag vagy! Küzdhetsz mindhiába! Beszelgetsz jogról de milyen jogot is akarsz? Mint amennyi nekem van? Az meg van dísz homár!
Ja várj te igazából plusz jogokat akarsz! Igen tudjunk ezeket akarjátok ti lobbi tagok! De mindhiába mert nem működik a gyakorlatban mert nem vagytok gazdag milliárdosok! Csak nekik vannak plusz jogaik! A felső tízezernek!
A keresztény egyházat nem fogjatok térdre estetni max fordítva karóba húzva! Nem meleg gyűlöletből mondom hanem lobbi gyűlöletből! 😅😂 sőt inkabb adjanak egy normális meleg párnak az árva gyereket minthogy ott rohadjon mert legalább normális anyagi környezetben fog felnőni ja és nem fizikai és szellemi erőszakban! Nagybatyam felesége árvaházban nőtt fel és hát nem volt leányálom!
(El is hozták 15 évesen)
A lényeg a lobbi! A lobbi plusz jogokat akar valamint terjeszkedni politikailag semmi köze ahhoz hogy javítsa a melegek elleni megvetést és eroszakot sőt inkabb fokozz! Ezért is kerültök a pokolra! Nem azert mert a saját németekhez vonzodtok szexualisan nem is amit mert velük éltek nemi életet hanem azért mert hazudtok csaltok és eldeformálni akarjátok az egészséges lelket! Ugye tréning végző? Amugy nem úgy volt hogy család mennyire elfogad? Ja még sem igazából… ezen nem kell csodálkozni te sem fogod a gyerekednek ezt kívánni mert ez egy rossz és nehéz élet sors!
A bűn nem a homoszexualitás hanem a parázna viselkedés ami ugyan ugy bűnös ha heterokról van szó! Nem kell váltogatni a kukit a seggedben akkor nem leszel bűnös hanem egy normális komfort kapcsolatot kell kialakítani egy normális sraccal…
Azert is vagy lobbi tag mert frusztrált vagy mert nem vagy boldog a “kiteljesedett” homoszexuális életedben de ennek semmi köze hogy most mihez vonzodsz mert ez belső probléma mert mindegyik kapcsolatot ápolni kell folyamatosan! És mindkét félnek!
Jogok? Meg kaptad őket!
Az egyházi esküvő nem jog kérdése hanem bizonyos feltételeknek kell megfelelni ahogy a golf klubban is kell teljesíteni…

15 úgy jutottam rá hogy mivel a homoszexuális kapcsolatok tartós aránya sokkal kevesebb mint a hetero párok aránya… de nem csak ez hanem hogy nem terem belole gyermek! A végső szerelem a gyermek de a homoszexuális kapcsolatknal ez nem lehetséges
Őszintén van az egész lmbtq közösségben olyan pár akik már együtt vannak 15+ év óta? Van egyáltalán olyan meleg pár akik együtt öregedtek meg? Vagy olyan akik pl 20 évesen jöttek össze és most 40 körüliek? Vannak ilyenek akik kibírják? Ha van akkor arra rá lehet mindani hogy igaz párkapcsolat és nem parázna!

18.
" homoszexuális kapcsolatok tartós aránya sokkal kevesebb mint a hetero párok aránya"
Ez valami kutatás eredménye?
Nem lehet hogy ezt az eredményt befolyásolta az hogy az ő kapcsolatukat elég sokan el ítélik? Elég nagy plusz stresszt okozhat a mindennapokban ha a kapcsolatodat az emberek elítélik. A plusz stressz mellé pedig még jön valami átlagos probléma és meg is van az ok a szakításra.
Az én tapasztalataim alapján a kapcsolat tartósságát sokkal inkább a kommunikáció/ annak hiánya befolyásolja. Persze vannak egyéb apróságok is.
"de nem csak ez hanem hogy nem terem belole gyermek! "
Én rengetegszer szexeltem már és nem lett belőle gyerek. Pedig nem vagyok homoszexuális. Ha ez a probléma akkor a fogamzásgátlókat is.
"Őszintén van az egész lmbtq közösségben olyan pár akik már együtt vannak 15+ év óta? Van egyáltalán olyan meleg pár akik együtt öregedtek meg? Vagy olyan akik pl 20 évesen jöttek össze és most 40 körüliek? Vannak ilyenek akik kibírják? Ha van akkor arra rá lehet mindani hogy igaz párkapcsolat és nem parázna!"
A kettő nem ugyan az. Ezt egy olyan társadalomban kell megvizsgálni ahol teljesen elfogadott az hogy ha valaki meleg. Ha egy ilyen helyen eltelik kb 30-40 év hogy alkalmazkodjanak az emberek is az elfogadáshoz akkor már talán meglehet vizsgálni reálisan hogy vannak-e 20 éves kapcsolatok. De ettől függetlenül is lehet hogy vannak.
Azonban ha belegondolsz, főleg régebben szerintem többen is voltak úgy vele hogy inkább bele se kezdtek vagy ha belekezdtek nagyon gyorsan szakítottak is mert féltették az életüket is akár.

19 amit a kommunikációról mondasz azzal egyetértek azonban kell hozzá elkotelezodes is!
Igen volt róla több kutatás
Sajnos egy olyan környezetet nem lehet megvizsgálni ahol teljesen normális a homoszexualitás mert ilyen környezet nem létezik!
Azonban az eléggé nagy ellenérv hogy hiába ítélik és hiába stresszes ettől függetlenül egy masik kapcsolatokban lesznek és így tovább és tovább! Azaz ilyen 3-5 évenként váltogatják a párjukat! (Megjegyzem hetero kapcsolatokban is rossz ez ahol évenként vagy 5 évenként vagy akar 10 évenként habár annak nagyobb traumája van…)
De mikor feltették az életüket? 2000-ben? Mert már 2021 van vagyis annak vége szinte!
Azok akik nyílt meleg kapcsolatban élnek azok mit szégyelnek? Láttál már pride-ot? Szerinted mit is szegyelnek?! Pride meg nem most van pár éve hanem! Már 51 éve van pride minden évben! Itt magyarban pedig 97-óta minden évben van!!!
Akkor mi az hogy legyilkoljak őket illetve mit stresszelnek stb?
Konkrétan van már 24 éve pride de valahogy ha vannak is öregek akkor azok szinglik! Vajon miért?
+ fogamzas gátló
Te akarsz valaha gyereket? Valószínűleg igen…
Tudsz gyereket csinálni? Persze hogy igen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!