Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit kellene tennem,?

Mit kellene tennem,?

Figyelt kérdés
Szóval keresztény vagyok, gyerek korom óta templomba járok szeretem az Urat az ember társaimat senkit se bantok de idegesít hogy nem lehet élni se bulizni se szex házasság előtt ebbe is bele szól a biblia szinte teljesen lekorlátozza az embert ami egyeseknél lelki betegséget okoz ha nem tetszik meg mehet a pokolba a halál után szerintem az Isten nem ilyen csak emberek írták bele ezt a bibliaba ha van Isten és Jézus arra kér hogy szeressük egymást ne adtunk senkinek de joga van élni mindenkinek ahogy kar
2021. nov. 28. 08:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

10

"gyerek korom óta templomba járok "

Az én példáim is ahhoz kapcsolódtak amiket a kérdező szokott csinálni. Ezenfelül azokat a példákat azért hoztam fel hogy rámutassak mennyire elfogult, hibás volt a példád és a válaszod.

Ezért is nem a bulizást hoztam példának mint ahogyan te.

Ezenfelül én leírtam (és példát is írtam rá) hogy mi volt a probléma azzal a példával amit írtál. Te ennek ellenére csak annyit tudtál hozzá fűzni hogy gyenge volt.

Máskor jobban értelmezd mások válaszát.

2021. dec. 7. 09:03
 12/15 anonim ***** válasza:

Te meg ne köss bele abba amit másnak írnak. Neked nem teljesen mindegy, hogy milyen példát irok a kérdezőnek? Neki irtam, neki válaszoltam és nem neked.

Ha nem tetszik görgess tovább!!!!!!!!

2021. dec. 7. 16:34
 13/15 anonim ***** válasza:

"Te meg ne köss bele abba amit másnak írnak."

Akkor miért kötöttél bele abba amit írtam?

"Neked nem teljesen mindegy, hogy milyen példát irok a kérdezőnek? "

A példád nagyon kisarkított volt és szerintem rossz tanácsot adtál vele a kérdezőnek. Arról nem is beszélve hogy úgy állítottad be az egész bulizást mintha ott lépten nyomon bedrogoznák az embert és megerőszakolnák. De ez nem így van. A logikád alapján kocsiba se kéne ülni mert balesetet szoktak szenvedni. Az is elégé tönkre vághatja az ember hátralévő életét (vagy lerövidíti). De vannak akiknek belesettet volt amikor begyújtották a tűzhelyet. Akkor azt se kéne innentől csinálni?

"Neki irtam, neki válaszoltam és nem neked."

Én pedig neki írtam hogy ne fogadja meg a te rossz tanácsodat.

"Ha nem tetszik görgess tovább!!!!!!!!"

Ha ennyire jól tudod akkor miért nem teszed?

Adtál egy rossz tanácsot. Én a te rossz tanácsodra adtam egy tanácsot INDOKOLVA hogy miért nem kéne. Ha nem értesz velem egyet akkor "görgess tovább!!!!!!!!" vagy INDOKOLD meg hogy miben tévednék és egy normális vitával kideríthető hogy melyik tanács a reális/jó.

2021. dec. 7. 16:49
 14/15 anonim ***** válasza:

Példabeszédek 20:3 “Tiszteletre méltó, ha az ember nem bocsátkozik vitába,

de a bolondok mind belebonyolódnak.”

Ennek a bibliai tanácsnak a fényében kívánok számodra szép és boldog életet !!!!

2021. dec. 7. 17:12
 15/15 anonim ***** válasza:

Példabeszéd lehet hogy ezt mondja de attól még nem lesz feltétlen igaz. Vannak esetek amikor vitába kell bocsátkoznunk hogy kiderüljön mi is az igazság.

Egyébként nem tudom mennyire fordították jól. Lehet hogy az eredeti szöveg a veszekedésre vonatkozott és nem egy normális vitára. A vitával semmi baj nincsen (egyes iskolákban nem véletlen vannak vita klubok például).

Nem kaphatod fel mindig a vizet ha valaki kijavítja a tévedésedet. Nem túl keresztényi és nem is túl praktikus a mindennapokban.

Legyen neked is szép és boldog életed.

2021. dec. 7. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!