Azokhoz szól a kérdésem akik hisznek Istenben. Szerintetek ez miattam történt és a kérésem miatt? A többi a folytatásban
Jó pár hete gondolkodtam, hogy kérjem e az oltást covid miatt. Kértem az Istent, hogy küldjön jelet, hogy mihez kezdjek. Aztán két hete édesapám beteg lett, nagyon rossz állapotban kórházba került covid miatt.. Sajnos a hétvégén meghalt. Én most magamat hibáztatom a halála miatt. Mert szerintem ez volt a jel. De én így ezzel a tudattal nem tudok így élni. Nagyon szomorú és dühös vagyok a halála miatt. Egy nagyon jó embert veszítettünk el. És most még lelkiismeret furdalásom is van. Én nem tudom mihez kezdjek.
Csak olyan írjon aki valóban vallásos. Köszönöm
Valószínűleg nagyon megviselt az édesapád halála, és azért gondolsz különféle irreális dolgokat. De az is szerepet játszhat benne, hogy nem ismered Istent.
Nem hiszem, hogy Isten különféle burkolt jeleket küldözget az embereknek, márcsak azért sem, mert tíz ember ugyanazt a történést tízféleképpen értelmezné. Azt meg teljesen kizártnak tartom, hogy Isten valaki halálával "üzenne", ráadásul egy szerettünk halálával!
Jelek helyett Isten embereken keresztül üzent és üzen, akik a téma szakértői. Nekik vállaniuk is kell a felelősséget Isten előtt is, hogy amit mondanak az oltásokról, abban az elvárható gondossággal járnak el. Mivel én nem vagyok sem infektológus, sem immunológus, én rájuk hallgatok az oltással kapcsolatban.
Most a jelenlegi Covidos időben, amikor minden bizonytalanabb, mint máskor, és a saját közeli halálunk is egy lehetséges opcióvá vált, ez a helyzet arra kellene, hogy késztessen mindenkit, aki nincs élő közösségben Istennel, hogy elkezdje komolyan venni Istent, és teljes szívvel keresni őt. Isten azt ígéri az őt teljes szívvel keresőknek, hogy megtalálják őt. (Jer 29:11-14)
részvéttel, Stefán
Olvasgasd kérlek a Bibliát. Miért? mert Isten „gyengéd irgalmasságai” Istene, aki meg tud vigasztalni :2Korintusz 1:3, 4
"Legyen magasztalva Jézus Krisztusnak, a mi Urunknak Istene és Atyja, a gyengéd és irgalmas Atya, az az Isten, aki minden helyzetben vigaszt nyújt! Ő megvigasztal minket, bármilyen próbát éljünk is át, hogy azzal a vigasztalással, amellyel Isten vigasztal minket, mi is meg tudjuk vigasztalni azokat, akik valamilyen próbát élnek át."
"...nem látom már az élők sorában." De, láthatod, ha hiszel abban, amit Krisztus neked is üzen:"Ne csodálkozzatok ezen, mert eljön az óra, amelyben mindazok, akik az emléksírokban vannak, hallani fogják az ő hangját, és kijönnek: akik jó dolgokat tettek, feltámadnak, hogy éljenek, akik gonosz dolgokat tettek, feltámadnak, hogy megítéljék őket." János 5:28,29.
János azt is látta, mi fog történni a feltámadottakkal a feltámadás után: Jelenések 20:12
"És láttam a halottakat, nagyokat és kicsiket a trón előtt állni, és tekercsek nyittattak fel. De felnyitottak egy másik tekercset is, az élet tekercsét. És megítélték a halottakat a tekercsekben megírtak alapján, a tetteik szerint."
Van reményed a találkozásra.
Az én anyukám is meghalt. Alig várom, hogy magamhoz öleljem. Ez a reménység enyhíti a gyászt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!