Csak én tapasztalom, hogy a keresztények simán elítélnek ha más hitet gyakorolsz, viszont ha ők kapnak kritikát vérig vannak sértve?
Az általánosítás nem mindig ostoba dolog, van amikor helyénvaló, a megfelelő keretek között. De ebben az esetben tényleg az, mert ebben a kérdésben nincs semmilyen alapja az általánosításnak.
Értem a felvetésedet, de szerintem nem reprezentatív minta alapján általánosítasz.
A keresztényeknek azon csoportja, amely olthatatlan vágyat érez, hogy beleszóljon egy másik vallásról szóló beszélgetésbe, jó eséllyel vak ítélkezésbe hajló véleményt fog megfogalmazni. Ezzel szemben rengeteg keresztény egyszerűen nem érzi az indíttatást, hogy véleményt formáljon mondjuk a hinduizmusról, csakhát ezek a csendes tömegek nem olyan feltűnőek, mint néhány nagyszájú fanatikus.
Egyébként az ateistákról is ez a véleményem.
Igen valszeg csak te…
Amugy abdulha ne csodálkozz sokszor hazudsz a törtenelmi dolgokról! Ugye Galilei és a pápa meg van mi?
Valamint annyira magasztalod az iszlám hitet sőt ténylegesen azt gondolod hogy superior és az az igaz hit amit mindenkinek követnie kell! De még csak a negativ oldalát sem vagy hajlandó meglátni! (Ugye Mohamed próféta aki kicsit sem volt példa értékű!)
Nem is a keresztények közül vagy a zsidok közül vagy buddhista shintoista hinduista közül kerülnek ki azok a terroristák akik évente 5-6 robbantást csinálnak és ölnek meg embereket már 20 éve folyamatosan… 😵😓 ami egyrészt a normális muszlim embereknek is qurva rossz mert őket is be mártják és habár próbálok tisztán látni de ha át élnék egy karácsonyi terror támadást mint ami volt Párizsban Berlinben meg Ausztriában is! Na akkor én sem tűrném meg a városban a muszlimokat még ha békések is akkor sem mert egy qurva nagy traumát és halál közeli élményt éltem át a vallásuk miatt…
Ja amugy csak szólok tavaly olyan is volt amikor 2 muszlim akadályozta meg a muszlim terror támadást! És nagy respect a 2 srácnak mert sok életet megmentett és példát is mutatott hogy bizony vannak rendesek is!
"Igazság az, hogy sokszor azt tapasztalom, hogy amikor a keresztények azt mondják hogy szeretik a másik embert. Azt valójában úgy kell érteni, hogy akkor szeretnek ha te is keresztény vagy !"
Abdullah, ezen csodálkozol? Mert ezt most úgy írtad, mintha ez valami keresztény specialitás lenne. Pedig itt az élő példa, lásd a félnótás muszlimot: téged a testvérének nevez, csupán mert mindketten muszlimok vagytok, mindenki más pedig szerencsétlen agyhalott gyengeelméjű lehet csak, mert ők nem muszlimok.
"Végletek vannak. Azok ítélnek el másokat könnyen, akik maguk sem túl stabil és boldog emberek szerintem. Belőlük sok van."
Ezzel is egyetértek, a félnótás barátunk az egyik legítélkezőbb figura itt a gyakorin. Válogatás nélkül nevez bárkit agyhalottnak meg ilyesminek, aki nem ért egyet vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!