Csak én tapasztalom, hogy a keresztények simán elítélnek ha más hitet gyakorolsz, viszont ha ők kapnak kritikát vérig vannak sértve?
Végletek vannak. Azok ítélnek el másokat könnyen, akik maguk sem túl stabil és boldog emberek szerintem. Belőlük sok van.
Viszont van nagyon sok pozitív tapasztalatom is, a keresztény emberek között sok intelligens ember is van.
De azt kell mondanom, hogy az ateisták között általában véve nagyobb toleránciát tapasztaltam az Iszlámmal kapcsolatban.
Igazság az, hogy sokszor azt tapasztalom, hogy amikor a keresztények azt mondják hogy szeretik a másik embert. Azt valójában úgy kell érteni, hogy akkor szeretnek ha te is keresztény vagy !
Néha süt a gyűlölet a monitoromból amikor egyesekkel beszélgetek itt komolyan :D
Tisztelet a kivételeknek, mert vannak.
Én ateista vagyok, de akiket ismerek keresztények,teljesen normálisak, és elfogadjak az én nezeteimet.
#4 Az iszlám vallás az alja az összes vallás közül .
Vajon keresztény e az, aki annak mondja magát?
Vagy épp hol tart a megszentelődés útján?
Minden ember más.
tudod vannak itt kommentek amik néha megemlítik a "keresztény szeretetet"
mellesleg a kereszténység a leg passzív agresszívabb vallás, mit vársz a követőitől
mióta elkezdett csökkenni a számuk egyre jobban érzik "elnyomva" megakat, mert nincsenek többségben és minden random dologra hivatkoznak
"Csak én tapasztalom, hogy a keresztények simán elítélnek ha más hitet gyakorolsz, viszont ha ők kapnak kritikát vérig vannak sértve?"
Csak te. Pont leszarjuk, hogy mi a hited. Szerintem fordítva van, te kötsz beléjük, ahogy most is szándékosan a vallási rovatba írtad a szánalmas kis provokatív kérdésedet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!