Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha meghallom, hogy kb. 30 év...

Ha meghallom, hogy kb. 30 év múlva jön vissza az Úr, akkor teljesen bepánikolok, miért?

Figyelt kérdés

Én hiszek benne, szeretem is.

De mégis ezt az érzést adja, ha meghallom, hogy vissza jön.

Nagyon tartok attól, hogy mi fog bekövetkezni, ha lejön. :(

Sokszor azt képzelem el, hogy mindenkit körülöttem, akiket szeretek elvisz, és egyedül leszek itt a Földön idegenekkel. (Nem tudom, honnan szedtem ezt).

2021. nov. 12. 18:08
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
19%

Az utolsó nap úgy jön el, mint a tolvaj

ezzel szemben

A vég előtt fenevad ráerőlteti a jelét az emberekre, és nem adhat-vehet senki semmit, kivéve akin a fenevad jele van.

Most melyiknek van igaza?

2021. nov. 13. 09:08
 12/27 anonim ***** válasza:
19%

Mivel a jehovások közül is beoltatták magukat így nem az oltás a fenevad ne hanem a chip lesz. Mert ha ez lenne akkor akiket tudok jehovák nem oktatták bolnave magukat.

Nem kell félni Jézus eljövetelétől. Az csak jó lesz mert az embereket megítéli.

2021. nov. 13. 09:14
 13/27 anonim ***** válasza:

"nem adhat-vehet senki semmit, kivéve akin a fenevad jele van"

Ez már szerintem eljött, mert az influencereken keresztül lehet eladni-venni bármit is. Sajnos ide jutott a világ. Reklámok nélkül halott ember vagy.

2021. nov. 13. 10:06
 14/27 anonim ***** válasza:

erről a múltkor már beszéltünk, hogy aki nincs beoltva el tud menni boltba venni dolgokat aztán meg eltűntél

tuti te vagy, mert ez ctrl+c ctrl+v

ahelyett, hogy a hülyeségeid mondanád, tudnál mondani valami pontosnak amit tesztelhetni lehetne, hogy megtudjuk igazad van, vagy csak szeretsz dolgokat kitalálni, hogy különlegesnek érezd magad

2021. nov. 13. 13:51
 15/27 anonim ***** válasza:
#14: Én a 11-es vagyok, három COVID oltással, és holnapután kapom az idei influenza elleni oltást. Valóban eltűntem pár hónapra, de egészen más miatt. Bizonyára összetévesztesz valaki mással.
2021. nov. 13. 15:41
 16/27 anonim ***** válasza:
Áh nem hiszek neked.
2021. nov. 13. 21:35
 17/27 anonim ***** válasza:

#16: Legyen.

Bocs, hogy figyelmen kívül hagytam a járvány kontextusát, így félreérthető lettem.

2021. nov. 14. 07:52
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Valláskárosult vagy,és ezt nem viccből mondom,nem is gúnyból.Nem ismered a valódi Istent! Az én agyamba is belesulykoltak minden sz..rt,ami félelemhez vezetett.Nem rossz emberek,csak tudatlanok.

Istentől soha nem kell félned!

2021. nov. 14. 09:26
 19/27 anonim ***** válasza:
30 egynéhány év múlva nevetni fogsz ezen.
2021. nov. 14. 16:17
 20/27 A kérdező kommentje:

19#

Nem tudok nevetni ilyen dolgokon, azt főleg, hogy ilyen témákban.

2021. nov. 14. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!