Szerintetek én lehetek megátalkodott?
Mikor megtértem, megkaptam a Szent szellemet, nem igazán úgy viselkedtem ahogy kellett volna. Sokszor elutasítottam útmutatását. Aztán mikor már úgy döntöttem volna, hogy elfogadom őt akkor már nem éreztem a jelenlétét. Elképzelhető hogy megszomorítottam? Vagy esetleg ki is oltottam? Nagyon bánom már amit tettem és szeretném helyre hozni. Vágyom rá, hogy újra Isten kegyelmét évezhessem. Szeretnék segíteni másokon, hogy mások soha ne kerülhessenek ilyen helyzetbe mint én. Szeretnék jó lenni. Szerintetek én lehetek megátalkodott bűnös?
Ha megszomorítottam a Szentlelket még kiengesztelhetem őt?
Kérem a rosszindulatú, hozzá nem értő, ítélkező emberek ne válaszoljanak. Sokszor érzem azt hogy nincs bocsánat, de mikor imádkozom úgy érzem mint ha a Szent szellem megérintene. Szerintetek elképzelhető hogy csupán a Sátán próbálja velem elhitetni, hogy megbocsáthatatlanul bűnös vagyok?
Ezt a múlt héten is kérdezted. A válasz ugyanaz.
A halálos bűnt elkövetésétől félsz? Ettől ne tarts. Folytasd az utat a megszentelődésedben, a krisztusivá válásban, hidd el, hogy üdvösséged van és ne hagyd, hogy a sátán becsapjon. Erre mondta Jézus és Pál is, hogy igével védekezz a sátán ellen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!