Mi a vallásos emberek véleménye a koronavírusról, miként álltok hozzá az oltáshoz?
Szia
Krisztus (a tanítványai kérdésére) a Máté 24, 25 Márk 13 és a Lukács 21 fejezeteiben mondja el az utolsó napok jeleit. Közötte van a járványos betegségek is, egyik hely után a másikon. Ezt mér (az egyik hely után a másikon) már évtizedek (kb. 100 éve) óta tapasztalja az emberiség. Így, ahogyan írva van: "Akkor ezt mondta nekik: „Nemzet támad nemzet ellen, és királyság királyság ellen. Lesznek nagy földrengések, és egyik hely után a másikon élelmiszerhiányok meg járványos betegségek, továbbá lesznek félelmetes látványok, és nagy jelek az égből." Lukács 21:10,11.
János a jelenések könyvében így írja le amit látott erről: " És egy fakó lovat láttam, a rajta ülő neve Halál volt, és szorosan követte őt a sír. És hatalmat kaptak a föld negyedrésze fölött, hogy öljenek hosszú karddal, élelmiszerhiánnyal, halálos járvánnyal és a föld vadállatai által." Jelenések 6:8
Sokan vádolják napjainkban Istent,miért engedi meg pl. ezt a járványt is. Nos mintegy 2 ezer éve ott van a Bibliában,kik által vannak a halálos betegségek. A vers végén azt van írva, "a föld vadállatai által."
Ezek alapján nem Isten okozza a betegségeket...sem.
Én erős ateistaként úgy gondolom: minden vallás kamu és rettegésre épít, így szerez pénzt és követőket! Tehát Isten is egy nagy hoax, nem létezik, vagy ha netán mégis, akkor bizony mindenkinél jobban utálja a világot és az emberiséget (mert például azon az oldalon, amit a 8-as válaszoló linkelt, az áll, hogy a Biblia szerint egyszer eljön az a nap, amikor Isten véget vet a pandémiáknak, senki sem mondja majd hogy beteg vagyok, mindenki tökéletes körülmények között fog élni, a halottak is feltámadnak, stb stb! Ugyan már, és mégis mikor jön el ez a bizonyos nap? Mikor? Teljesen hülyének néznek minket a vallásosak, hogy ezt elhitetik velünk ateistákkal? Ugye nem? Ennyire hülye már mindenki?)
A Covid sem Isten műve: A tobzoskákra vadászó kínai kutatóké, akik hogyha nem pusztították volna szegény állatokat, akkor ez az egész Covid-járvány meg az oltásokkal való szélmalomharc sem történt volna meg! Ők hibásak mindenért, (akasztófára valók, remélem, már nem is élnek) nem pedig a nem létező isten (azt sem érdemli meg, hogy nagybetűvel írjam a „nevét“)!
És ezzel zárom a véleményemet!
"Teljesen hülyének néznek minket a vallásosak, hogy ezt elhitetik velünk ateistákkal?"
Miért? Elhitetik? :)
"Mi a vallásos emberek véleménye a koronavírusról, miként álltok hozzá az oltáshoz?"
Van hitem, így ha kell, oltatom magam. De nem igazán félek a vírustól sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!