Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az Iszlám vallás létrejötte...

Az Iszlám vallás létrejötte és elterjedése nélkül az emberiség manapság jóval alacsonyabb tudományos és technológiai szinten állna?

Figyelt kérdés

2021. nov. 6. 14:29
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
83%

"Engem is érdekelne, hogy hol vannak ilyen oldalak."

Rationalwiki például. Bár az az összes vallásba igyekszik belekötni.

Vagy Jehova Tanúi oldalai rendszeresen próbálják gyalázni a történelmi keresztény egyházak tanait.

2021. nov. 7. 09:44
 22/26 anonim ***** válasza:
49%

'Rationalwiki például.'

Csak borzasztó kevés oldalát olvastam, azokban nem volt semmi keresztényellene kivéve ha a tényeket annak vesszük. A többiről nem tudok nyilatkozni, de a benyomás az egyáltalán nem a keresztényellenesség. Arról nem beszélve, hogy a keresztények mint az józan ész diadalát ünnepelnék az oldalt ha az csak más vallásokban kötne bele. Csak így, hogy estleg - még egyszer mondom nem tudom így van-e - a kereszténység is pellengérre van állítva már rögtön keresztényellenesnek lesz bélyegezve az oldal. ​

A JT-kről csak annyit tudok, hogy itt a GYK-n még sosem olvastam olyat, hogy egy JT a keresztény egyházakat gyalázta volna fordítva viszont többszáz topic-ot láttam személyesen. Ez az egyes hívők szintje, az a becsípődés, hogy kényszeresen belekötnek a jehova tanuiba, mintha attól nekik jobb lenne.​

Az meg, hogy esetleg (nem tudom, nem ismerem őket) egyházi szinten fikázzák a többieket... miért ti mit csináltok? A katolikusok lenézik a protestánsokat, a protestánsok a katolikusokat, sőt a protestánsok még a többi protestánst is. Úgy kellett a kereszténységnek a JT egyház mint egy falat kenyér mert ugyan semmi másban nem képesek egységet mutatni de legalább találtak egy közös ellenség akit lehet utálni meg leköpdösni. Megértem, hogy nem örülsz neki ha a te egyházadat fikázza valaki, de előbb mindenkinek a saját háza táján kellene sepregetnie.

2021. nov. 7. 10:12
 23/26 anonim ***** válasza:
34%

Soha még egyetlen egyszer sem fordult elő, hogy ezen a fórumon, Jehova tanúi gyalàztàk volna az Iszlàmot ! Privàt beszélgetésben sem.

Magatartàsuk példamutató.

Béke legyen velük !

Abdullah

2021. nov. 7. 11:41
 24/26 anonim ***** válasza:
36%

mennyi pénzben fogadunk? :D

2021. nov. 9. 13:05
 25/26 anonim ***** válasza:
67%

A muszlim vallás nem segítette de vissza fojtotta!

Az arab megint más ők szépen haladtak előre csak jött az iszlám és stagnáltak! Ellenben a kereszténységgel ami mindig is segítette a tudományt csak a tudatlan vallás gyűlölök nem tudjak ezt 😂😅 az ősrobbanás elméletet is egy belga pap fedezte fel aki egyben fizikus is volt… (na igen…)

Ellenben az iszlám azt csinálja hogy most megint a nők nem járhatnak iskolába ugye kedves Afganisztán meg a férfiaknak kötelező hosszu Szakál különben börtön vagy kivégzés…!

Az a baj hogy Szaúd arabia is belátta hogy a Tőkés rendszerrel lehet csak nagyobb pénzt és hatalmat bezsebelni ehhez pedig a nők munkája elengedhetetlen! Ezért is vezethetnek már ami egy magyon jó kel mert a mostani herceg belátta hogy változtatni kell különben a sötét középkorban rekednek!

Abdullah nem kell hazudni! Ne legyél gyökér vedd vissza magad! Nem kellett le tagadnia neki sőt a pápa finanszírozta a kutatásait!!! A pápa! Valamint nem azzal volt a gond hanem a könyvében szapulta azt a pápát aki még nem kevés penz összeggel is támogatta és 1 évig “börtönben” volt ja egy luxus villában ahol folytathatta a kutatását amíg a per le nem zárul! Kb ez a valóság amit te el akarsz hazudni mert ennyire vak iszlám vagy!

2021. nov. 16. 18:54
 26/26 anonim ***** válasza:
2021. nov. 22. 11:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!