Az Iszlám vallás létrejötte és elterjedése nélkül az emberiség manapság jóval alacsonyabb tudományos és technológiai szinten állna?
"Engem is érdekelne, hogy hol vannak ilyen oldalak."
Rationalwiki például. Bár az az összes vallásba igyekszik belekötni.
Vagy Jehova Tanúi oldalai rendszeresen próbálják gyalázni a történelmi keresztény egyházak tanait.
'Rationalwiki például.'
Csak borzasztó kevés oldalát olvastam, azokban nem volt semmi keresztényellene kivéve ha a tényeket annak vesszük. A többiről nem tudok nyilatkozni, de a benyomás az egyáltalán nem a keresztényellenesség. Arról nem beszélve, hogy a keresztények mint az józan ész diadalát ünnepelnék az oldalt ha az csak más vallásokban kötne bele. Csak így, hogy estleg - még egyszer mondom nem tudom így van-e - a kereszténység is pellengérre van állítva már rögtön keresztényellenesnek lesz bélyegezve az oldal.
A JT-kről csak annyit tudok, hogy itt a GYK-n még sosem olvastam olyat, hogy egy JT a keresztény egyházakat gyalázta volna fordítva viszont többszáz topic-ot láttam személyesen. Ez az egyes hívők szintje, az a becsípődés, hogy kényszeresen belekötnek a jehova tanuiba, mintha attól nekik jobb lenne.
Az meg, hogy esetleg (nem tudom, nem ismerem őket) egyházi szinten fikázzák a többieket... miért ti mit csináltok? A katolikusok lenézik a protestánsokat, a protestánsok a katolikusokat, sőt a protestánsok még a többi protestánst is. Úgy kellett a kereszténységnek a JT egyház mint egy falat kenyér mert ugyan semmi másban nem képesek egységet mutatni de legalább találtak egy közös ellenség akit lehet utálni meg leköpdösni. Megértem, hogy nem örülsz neki ha a te egyházadat fikázza valaki, de előbb mindenkinek a saját háza táján kellene sepregetnie.
Soha még egyetlen egyszer sem fordult elő, hogy ezen a fórumon, Jehova tanúi gyalàztàk volna az Iszlàmot ! Privàt beszélgetésben sem.
Magatartàsuk példamutató.
Béke legyen velük !
Abdullah
A muszlim vallás nem segítette de vissza fojtotta!
Az arab megint más ők szépen haladtak előre csak jött az iszlám és stagnáltak! Ellenben a kereszténységgel ami mindig is segítette a tudományt csak a tudatlan vallás gyűlölök nem tudjak ezt 😂😅 az ősrobbanás elméletet is egy belga pap fedezte fel aki egyben fizikus is volt… (na igen…)
Ellenben az iszlám azt csinálja hogy most megint a nők nem járhatnak iskolába ugye kedves Afganisztán meg a férfiaknak kötelező hosszu Szakál különben börtön vagy kivégzés…!
Az a baj hogy Szaúd arabia is belátta hogy a Tőkés rendszerrel lehet csak nagyobb pénzt és hatalmat bezsebelni ehhez pedig a nők munkája elengedhetetlen! Ezért is vezethetnek már ami egy magyon jó kel mert a mostani herceg belátta hogy változtatni kell különben a sötét középkorban rekednek!
Abdullah nem kell hazudni! Ne legyél gyökér vedd vissza magad! Nem kellett le tagadnia neki sőt a pápa finanszírozta a kutatásait!!! A pápa! Valamint nem azzal volt a gond hanem a könyvében szapulta azt a pápát aki még nem kevés penz összeggel is támogatta és 1 évig “börtönben” volt ja egy luxus villában ahol folytathatta a kutatását amíg a per le nem zárul! Kb ez a valóság amit te el akarsz hazudni mert ennyire vak iszlám vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!