Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jézus Krisztus szerintetek is...

Jézus Krisztus szerintetek is szuperhős?

Figyelt kérdés
A legkiszolgáltatottabbak és a legelvetettebb emberek megmentője. Greck Viviennek pl olyan gyerekkora volt amit 1 millióból egy ember szenved kb el, majd olyan betegsége amibe bele kellett volna halnia és már nem kellene köztünk legyen, végül a sátán vitte fogságba három napra a pokolb és onnan hozta vissza Jézus közénk, hogy hirdessen.
2021. nov. 6. 13:05
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Azért szerintem ha megkapirgálnám ezeket az állitásaidat, "minden vallásban vannak ilyenek", akkor vakarnád a fejedet, de hagyjuk, nem érdekel. :d Tényleg nem érdekel.
2021. nov. 7. 10:42
 22/30 anonim ***** válasza:

Jól értem, hogy szerinted olyan vallásoknál amiben többszázmillióan hisznek nem találnál néhány ugyanilyet?

Tudom, hogy nem érdekel. Nyilván a te világodban az már egy érv, hogy 'hiszek benne úgyhogy BE VAN BIZONYíTVA' és amikor olyanokkal találkozol akik szerint ez nem egészen így van akkor már nem érdekel a beszélgetés.

2021. nov. 7. 10:48
 23/30 A kérdező kommentje:
Jól van akkor beszélgessünk róla. Hozzad a hiteles (személyes) beszámolókat orvosi leletekkel az ÖSSZES vallásból. Szerintem ennyit ért a felszines kijelentésed. Várom a tájékoztatókat, beszámolókat.
2021. nov. 7. 11:07
 24/30 anonim ***** válasza:

Hohó haver! Hiteles orvosi leletekről eddig nem volt szó, azzal kapcsolatban, te sem tudsz hozni egyetlen példát sem.

Itt egy szép vallomás a muszlimokról, ha kicseréled Jézusra akkor rögtön megkapod a keresztény vallsát.

[link]

Szellemi megvilágosodás egy kis hinduizmussal:

https://www.youtube.com/watch?v=3mfWhpDS9Cs&ab_channel=India..

Tele van velük a net. Neked az a bajod, hogy a többit nem ismered ezért csak a sajátodat szajkózod. Na majd szólj ha hoztad a hiteles orvosi leleteidet...

2021. nov. 7. 12:14
 25/30 anonim ***** válasza:

Egyébként itt van a dolog rákfenéje, hogy ha valakiről HITELESEN lehetne bizonyítani, hogy pl a Jézus/Allah/Jupiter/Wotan/Spagettiszörny gyógyította meg akkor azonnal elképesztően sokan térnének be az adott vallásba. Csak, hogy ilyen bizonyíték egy sincs, egyik vallás mellett sem.

A kereszténységgel kapcsolatban volt egy olyan kisérlet többszáz fő bevonásával, hogy imádkozniuk kellett betegek gyógyulásáért és közben nézték, hogy valóban gyógyultak-e a betegek. Nem akarom lelőni a poént, de nem.

2021. nov. 7. 12:26
 26/30 A kérdező kommentje:

"te sem tudsz hozni egyetlen példát sem."

Nem nézted meg a videot gratulálok.

2021. nov. 7. 15:55
 27/30 anonim ***** válasza:

De megnéztem... rémes volt. Semmilyen bizonyíték nem volt benne arra vonatkozóan, hogy mitől gyógyult meg. Értem, hogy szerinted nyilván Jézus gyógyította meg, de mi erre a bizonyíték? Az, hogy ő ezt mondja? Csak mert nincs olyan orvos a világon aki a tudomány (=bizonyíték) talaján állva kijelentheti, hogy Jézus volt. Már csak azért sem, mert nincs odaírva a szerveire, hogy 'Meggyógyult by Jesus'.

Mi a bizonítékod, hogy nem Allah volt??? Vagy nem a kígyóisten látta jónak, hogy meggyógyuljon, vagy esetleg Jupiter? Vagy, hogy bárki más?

Csak mert pusztán az, hogy szeretnétek azt hinni, hogy a keresztény istennek van valami köze ehhez. Ez nem bizonyíték ez hit. Pontosan ugyanilyen logikus abban hinni, hogy egy láthatalan unikornisnak köszönheti a gyógyulását.

Én a hittel nem vitatkozom, mindenki abban hisz amiben akar. Viszont ha elkezdi ezt úgy reklámozni mint a bizonyítható valóságot hát... ott azért felmerülnek kérdések, amiket te sem tudsz megválaszolni az túl, hogy 'de így van és kész'

2021. nov. 7. 16:02
 28/30 A kérdező kommentje:

Erre valóban nincs bizonyiték, hogy ki gyógyitotta meg csak a beszámolója.

De én nem is erre kértem bizonyitékot hanem orvosi leletet kértem, hogy tudomén, halálos betegségből meggyógyult. Ez is elég lenne, de az első linken semmit nem találtam se személyeset se csodás gyógyulást orvosi lelettel alátámasztva a második linken a videoban meg meggyógyult a kárhoztatás érzéséből meg a halálfélelemből ami a kemény katolikus neveltetése alatt alakult ki benne, de a hindu út meggyógyitotta ebből remek. Ne keress tovább mert nem érdekel. :d

2021. nov. 7. 16:58
 29/30 anonim ***** válasza:

Megírtad már párszor, hogy nem érdekel ehhez képest még mindig itt vagy. Orvosi leleteket honnan szedjek? Az privát adat. Te sem tudsz prezentálni egyet sem. Segítek: az, hogy ott azt mondják, hogy orvosi lelet az nem ugyanaz. De ha ugyanaz lenne sem bizonyítaná, hogy Jézus volt. Ezt már kifejtettem.

Mondok egy sztorit: a '80-as években szájrákos lett apám testvére. Annyira súlyos volt a helyzet, hogy rendesen lejött hozzánk és elbúcsúzott mindenkitől, mert 1 hónapot adtak neki. Tök durva de meggyógyult, pedig sem azelőtt sem utána (még 30 évig élt) nem hitt semmiben. Akkor őt is Jézus gyógyította meg?

2021. nov. 7. 17:10
 30/30 A kérdező kommentje:
Te emberkedtél én csak alátámasztást kértem a nagyot mondásodra de nem kaptam. A lényeg: "ilyen minden vallásban van néhány", majd kicsit korrigáltad a nagy számok törvényére, ahol több száz millióan hisznek ott biztos van néhány. Nehezen tudsz előkaparni akár egyet is. De legyen én elfogadom amit állitasz. Az emberi hit és élni akarás is okozhat olyan gyógyulást amire az orvos tudomány nem tud választ adni és ezeket lehet más vallásokhoz is kötni, sőt még az ördöghöz is nem csak Jézushoz, de ekkora szabadulás nem minden napi. Nem is állitottam sehol eddig ha megnézed az eddigi irásaim, hogy ez bizonyiték. Ez nem bizonyiték hanem jel. Akik hisznek azokat jelek követik nem bizonyitékok. Bizonyitékot ne keress mert az szubjektiv. Isten azokkal ismerteti meg magát akik hisznek. Megint ide lyukadtunk ki de ugyanazokat irni nem restellem. Először kell hinni és bizni és utána jönnek a bizonyságok. De ez neked úgyse fog menni mert nem AKARSZ hinni. Erről ennyit. Azért imádkozok érted.
2021. nov. 7. 17:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!