Ha holnap katolikus iskolába,egy fuck meg jesusos pólóba megyek mit szólnak?
Figyelt kérdés
2021. nov. 4. 14:56
1/15 A kérdező kommentje:
Fuck me jesusos *
2021. nov. 4. 14:56
3/15 anonim válasza:
Uh ember de menő vagy. Milyen bátor lehetsz leesik az állam. Bemész egy keresztény iskolába provokálni. Biztos jól ráijesztesz a katolikus gyerekekre le a kalappal. Bárcsak minden ateista ilyen vagány rettenthetetlen lenne mint te. Több ilyen hős kéne a világba mint te ezzel a keresztények végképp kivesznének a társadalomból, beköszönne a világbéke
5/15 anonim válasza:
A trágár felirat miatt lehet szólnak hogy többet ne és vedd át a tesi pólódat mára ha ott van és nem bűzlik.
De ez tanár függő. Lehet hogy nem figyelmeztetnek hanem egyből osztályfőnöki.
Mivel trágár a felirata ezért max ostobának néznélek az osztálytársaid helyében nem menőnek.
Ha provokálni akarod őket akkor csináld olyannal amibe nem tudnak normálisan belekötni.
Fül piercing vagy néz ki úgy mint egy sátánista.
Én nem azért csináltam mert idegesíteni akartam őket de nekem volt fül piercingem és az nagyon zavart pár tanárt. Azonban nem volt semmilyen elfogadható magyarázatuk arra miért ne lehetett volna. Úgy hogy maradt.
De nem biztos hogy jó ötlet provokálni a tanárokat.
6/15 anonim válasza:
Ne félj nem lessz semmi csak rádnéznek mintha fingottál volna a misén
7/15 anonim válasza:
Nem különösebben foglalkoznak ütődöttekkel, így nem szegeződne rád túl nagy figyelem.
8/15 anonim válasza:
Mindig nagyon kínos, amikor valaki ilyen erőltetetten akar lázadozni, menősködni.
9/15 anonim válasza:
Inkább ne csináld, elég cringe lenne. Ha a katolikusokon akarsz élcelődni, annak ezer más olyan módja van, amivel nem alázod magadat porig.
10/15 anonim válasza:
Inkább menj a református iskolába vele. A keresztény protenstansok toleransabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!