Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A biblia mit mond az önkielégi...

A biblia mit mond az önkielégitésről?

Figyelt kérdés
bűn vagy nem bűn?
2021. nov. 4. 09:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
51%
Bűn.
2021. nov. 4. 09:39
 2/13 anonim ***** válasza:
19%
A Biblia nem mondja hogy bűn, nem is szerepel a Bibliában a maszturbáció.
2021. nov. 4. 09:59
 3/13 anonim ***** válasza:
48%
Biblia paráznaságról beszél. Amit többször is bűnnek ír le az Újszövetség
2021. nov. 4. 11:13
 4/13 Mansour ***** válasza:
80%
Konkrétan semmit. Azon múlik a dolog, hogy a paráznaság fogalmába beleértjük-e az önkielégítést vagy sem. Ha megnézzük a paráznaságként fordított héber és görög szavak eredeti jelentését, akkor azt látjuk, hogy azok sem utalnak konkrétan az önkielégítésre, legfeljebb a kicsapongó, élvhajhász életmóddal lehet azt összekapcsolni, és így hozható be a képbe, mint bűn.
2021. nov. 4. 12:15
 5/13 anonim ***** válasza:
68%
Igen ez egy olyan "probléma" amire mindegyik pásztor más mondott nekem amíg jártam gyülikbe. Szerintem ha ezért pokolra jutunk akkor elb..ott egy istenünk lehet, de őszintén szólva nem hiszem hogy bűnnek tekintené.
2021. nov. 4. 12:21
 6/13 anonim ***** válasza:
62%
Unalmas már
2021. nov. 4. 12:35
 7/13 anonim ***** válasza:
76%
Olvasd el a Bibliát ha annyira kíváncsi vagy rá és megtudod.
2021. nov. 4. 12:53
 8/13 anonim ***** válasza:
85%
Mégis itt erőlködtök egy logika nélküli maszlag témájában nap mint nap :D szmájlikat meg ikszdéket pakolsz a mondatodba de csak szánalmas rugkapálózás a levegőbe XD ennyire utálod a keresztényeket mindk foglalkozol avval mit írnak a Bibliájukba? :D
2021. nov. 4. 14:04
 9/13 anonim ***** válasza:
94%
Nem mond róla semmit. Az apostoli levelek említenek tisztátalanságot és bujaságot, ezekkel lehet arra utalnak.
2021. nov. 4. 17:51
 10/13 anonim ***** válasza:
63%
En aszexualis vagyok, de nem tartom bunnek. Az mas kerdes hogy engem nem erdekel.
2021. nov. 5. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!