Ezt hallgattam: "Járt a mennyben, a pokolban és beszélt Istennel - Beszélgetés a túlvilágról Greck Viviennel".
Tulajdonképpen a videót nem néztem, hanem hallgattam a beszélgetést. Késő volt már és úgy gondoltam, hogy belehallgatok egy kicsit, aztán alszom, de annyira érdekes volt, hogy végighallgattam. :)
Had bátoritsalak.
Nem tudja pontosan kifejezni amit látott vagy hallott, de nem kamuzik és testvér. Ha ebben az életben nem is de majd a mennybe találkozok vele ha bejutok. :d
Nem is arra értettem, hogy nem elég ügyes. :)
Olyan a mennyről kb beszélni mintha egy vaknak kellene magyarázni a szép szines tájat. Plusz sok minden kifejezhetetlen lehet nekünk szavakban mert nincs rá szavunk. Hiába látott valamit, nem tudja kifejezni szavakkal. Vannak ilyen társasjátékok, hogy húzni kell egy szót és azt ki kell találnia a csapatának a kimondása nélkül. Még az is nehéz, pedig ismert dolgokkal játszunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!