Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Greck Vivien hol jár gyülekeze...

Greck Vivien hol jár gyülekezetbe?

Figyelt kérdés

2021. okt. 31. 02:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ezt hallgattam: "Járt a mennyben, a pokolban és beszélt Istennel - Beszélgetés a túlvilágról Greck Viviennel".

Tulajdonképpen a videót nem néztem, hanem hallgattam a beszélgetést. Késő volt már és úgy gondoltam, hogy belehallgatok egy kicsit, aztán alszom, de annyira érdekes volt, hogy végighallgattam. :)

2021. dec. 4. 13:44
 12/18 A kérdező kommentje:

Had bátoritsalak.

Nem tudja pontosan kifejezni amit látott vagy hallott, de nem kamuzik és testvér. Ha ebben az életben nem is de majd a mennybe találkozok vele ha bejutok. :d

2021. dec. 4. 14:19
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ügyesen kifejezi magát. Nekem tetszett, ahogy elmesélte a történteket.
2021. dec. 4. 15:31
 14/18 A kérdező kommentje:

Nem is arra értettem, hogy nem elég ügyes. :)

Olyan a mennyről kb beszélni mintha egy vaknak kellene magyarázni a szép szines tájat. Plusz sok minden kifejezhetetlen lehet nekünk szavakban mert nincs rá szavunk. Hiába látott valamit, nem tudja kifejezni szavakkal. Vannak ilyen társasjátékok, hogy húzni kell egy szót és azt ki kell találnia a csapatának a kimondása nélkül. Még az is nehéz, pedig ismert dolgokkal játszunk.

2021. dec. 4. 16:20
 15/18 anonim ***** válasza:
Bár már ott lennénk...
2021. dec. 4. 16:30
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon szeretlek titeket ❤️ és igen nagyon nehéz szavakba önteni sott lehetetlen szavakba önteni mit láttam de az üzenet a lényeg ❤️ és az igaz Isten bemutatása ❤️ áldották vagytok szeretettel Greck Vivien ❤️❤️❤️❤️
2021. dec. 18. 13:40
 17/18 anonim ***** válasza:
Hát ez nagyon jó - épp az előbb gondoltam Rád! ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
2021. dec. 18. 13:44
 18/18 anonim ***** válasza:
15 - ös! Miért akarsz annyira ott lenni már?
2024. ápr. 13. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!