Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan jöhet el majd Jézus...

Hogyan jöhet el majd Jézus nagy haraggal a világvégén, ha Ő mindig a szeretetet képviselte?

Figyelt kérdés
Vagy mi hívők is lehetünk egyszerre szeretetteljesek és másnap haragvó kiabálók?
2021. okt. 26. 12:11
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
#10 viszont nem én mondom hogy ezek bünök hanem ugy alapvetően nézd meg a 7 főbünt hogy ott mik vannak felsorolva. pl jóra való restség, lustaság, falánkság, irigység (invidia), bujaság(luxuria), kevélység... stb
2021. okt. 26. 13:05
 12/31 szp72 ***** válasza:
81%
Továbbra sem értem mit akarsz. A bibliai 144 ezer semmi esetre sem pogány. Az én véleményem szerint persze a pogányok is üdvözülhetnek, amennyiben mentségük van a hitetlenségükre.
2021. okt. 26. 13:07
 13/31 anonim ***** válasza:
33%
#12 Tehát akkor ha te nem vagy benne 144 ezerbe vagy nem biztos hogy üdvözülni fog te elfogadod a sorsod hogy kárhozatba jutsz?
2021. okt. 26. 13:08
 14/31 anonim ***** válasza:

Ne ártsatok a földnek, se a tengernek, se a fáknak addig, amíg homlokukon pecséttel meg nem jelöljük a mi Istenünk szolgáit”.

És láttam: íme, a Bárány ott állt a Sion hegyén, és vele száznegyvennégyezren, akiknek a homlokára az ő neve és Atyjának a neve volt felírva

2021. okt. 26. 13:09
 15/31 anonim ***** válasza:
Elfogy a türelme.
2021. okt. 26. 13:21
 16/31 szp72 ***** válasza:
88%

@ "Tehát akkor ha te nem vagy benne 144 ezerbe vagy nem biztos hogy üdvözülni fog te elfogadod a sorsod hogy kárhozatba jutsz?"

Nem értem mit akarsz, s hogy jön ide a 144 ezer. A 144 ezer egy jelképes szám és jelképes csoport, a már meghalt és üdvözült keresztényeket jelenti, a mennyei Jeruzsálem lakóit. Nem csak a 144 ezer üdvözül, hanem a nagy sokaság is, akik a még földön küzdő hívőket jelenti.

2021. okt. 26. 13:30
 17/31 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Jezus megigerte hogy a bunosokre haraggal sujt le Iteletkor

ettol meg nem kovetkezik belole hogy koponyegforgatok legyunk

2021. okt. 26. 13:58
 18/31 A kérdező kommentje:
Igen, tehát lehet haragudni, mint Jézusnak, attól még van benned szeretet. Oké, akkor most megkönnyebbültem, mert szoktam haragból emberekre ordítozni, de akkor nem bűn, hanem hasonlatos mint az Isten. Végülis az Ő képére teremtett minket.
2021. okt. 26. 17:37
 19/31 anonim ***** válasza:

"Igen, tehát lehet haragudni, mint Jézusnak, attól még van benned szeretet. Oké, akkor most megkönnyebbültem, mert szoktam haragból emberekre ordítozni, de akkor nem bűn, hanem hasonlatos mint az Isten. Végülis az Ő képére teremtett minket."

Azért ez nem ugyan az. Itt a jogos igazságszolgáltatásról van szó tulajdonképpen.

pl. A te haragod mindig arányos és jogos, amikor a leüvöltöd a másik fejét? Kétlem.

2021. okt. 26. 21:24
 20/31 anonim ***** válasza:

"Vagy mi hívők is lehetünk egyszerre szeretetteljesek és másnap haragvó kiabálók?"

Amit szabad Jupiternek ...

"Hogyan jöhet el majd Jézus nagy haraggal a világvégén, ha Ő mindig a szeretetet képviselte?"

Hogy hogy hogyan? Mivel ő a világmindenség ura és elég világosan megmondta, hogy aki nem tér meg a bűnből megy a lecsóba a bűnnel együtt. A bűn nem lehet örökké jelen a teremtésben.

2021. okt. 27. 13:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!