Hogyan jöhet el majd Jézus nagy haraggal a világvégén, ha Ő mindig a szeretetet képviselte?
"másnap haragvó kiabálók"
Ezek testi cselekedetek amik ördögiek.
"Hogyan jöhet el majd Jézus nagy haraggal a világvégén, ha Ő mindig a szeretetet képviselte?"
Hát ha Ádám és Éva nem vétkezik akkor most nem lenne miért haragudnia de sajnos megszivtuk ...
Igen, mindig a megtérést képviselte. A végső harag azoknak szól, akik a végidőkben sem akartak megtérni. Nem gondolom, hogy Isten vagy Krisztus igazságtalan lenne. Az utolsó ítélet egyfajta bírósági tárgyaláshoz van hasonlítva, ahol mindenki felszólhat bárki mellett és ellen.
"Ninive lakói feltámadnak majd az ítéletkor ezzel a nemzedékkel együtt, és elítélik ezt a nemzedéket, mert ők megtértek Jónás prédikálására; de íme, nagyobb van itt Jónásnál! Dél királynője feltámad majd az ítéletkor ezzel a nemzedékkel együtt, és elítéli ezt a nemzedéket, mert ő a föld végső határáról is eljött, hogy meghallgassa Salamon bölcsességét; de íme, nagyobb van itt Salamonnál!" (Mt 12,41-42)
"A végső harag azoknak szól, akik a végidőkben sem akartak megtérni. "
Akkor mi van a 144 ezer üdvözülő pogánnyal? Nem jehovás bibliából van ez a részlet hanem a rendes károliból.
Tehát szerinted a haragnál nincs nagyobb bűn?
Mármint ha szószerint vesszük a fő bűnt ezt jelentené.
Szerintem csak a bűn forrásai.
A harag, düh olyan érzések amik nélkülözhetetlenek.
Elkövethetsz, nem pedig elkövetsz.
Én sosem bántottam senkit haragból, pedig jelen van az életemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!