Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogy működik ez a zsidó...

Hogy működik ez a zsidó szuperképesség?

Figyelt kérdés

Mármint az hogy a zsidók képesek visszanézni az ember gondolatait.

Zsidó ismerősöm úgy tudomására jutott bizonyos információkról velem kapcsolatban, hogy én nem mondtam el neki, sőt más sem, mert én ezt nem mondtam el senkinek.

Meddig képesek a gondolatokat visszaolvasni?

Milyen sebességgel megy ez?

Előző életbe is bele tudnak nézni?

2021. okt. 22. 14:18
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
Huh, erős a kérdés. :) Meglepődnél, ha azt mondanám, nincs ilyen szuperképesség?
2021. okt. 22. 21:23
 22/26 anonim ***** válasza:
Ha lenne szuperképesség, akkor megúszták volna mind a gázkamrát a nácik idején, nem?
2021. okt. 22. 21:40
 23/26 anonim ***** válasza:

Vajon a betértek is képesek erre?

És ha igen, pontosan mikortól?

2021. okt. 23. 22:15
 24/26 anonim ***** válasza:

A zsidók is ugyanolyan emberek mint bárki más, semmivel sincs nekik több vagy kevesebb képességük mint már embernek. Ráadásul a Szentlélekben ők nem hisznek (mármint a judaizmusban hívő zsidók, vannak keresztény hitű zsidók is ők hisznek benne).

A zsidók egy része foglalkozik kabbalizmussal és vannak azon belül is olyanok akik okkult misztikus dolgokkal is foglalkoznak. Egy ilyen embernek esetleg lehetnek misztikus képességei. Bár ez nem gyakori.

2021. okt. 24. 10:28
 25/26 anonim ***** válasza:
#24 Izraelita zsidók akik a messiást is elfogadják meg ószövetséget is betartsák azok a Szent lélekben is hisznek ami a ruach ha kodesh ilyen pl a Yahuah útja csatornA is
2021. okt. 24. 10:30
 26/26 anonim ***** válasza:

Elméleti síkon lehet, hogy hisznek benne, de gyakorlatban nem játszik szerepet úgy mint pl a pünkösdistáknál.

2021. okt. 24. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!