Melyek ezek? alapfeltétel, hogy CLEAR legyél és a benned élő thetánoktól megszabadulj? Szóval olyan CLEAReket kérdeznék, akik már OTIII+ szinteken vannak, hogy valóban tudnak-e pl. teleportálni. Megéri-e kicsengetni addig a szintig 40-50 millió forintot, vagy elég ha CLEAR szintig akarok csak eljutni
Vannak, olyan rafinált módon tudnak az ostoba emberektől rengeteg pénzt kicsalni, mint senki más. Ez szerintem szuper képesség, mert munka nélkül lehet vele batár jól keresni.
2020. aug. 24. 23:33
2/8 anonim válasza:
Ahogyan az első mondja, remekül paliznak be és húznak le bizonytalan embereket.
2020. aug. 26. 10:00
3/8 anonim válasza:
"valóban tudnak-e pl. teleportálni"
Ha igen, már Nobel-díjat kellett volna kapniuk.
2022. jan. 5. 09:48
4/8 Lange Laci válasza:
A szcientológusok nem superman-ek vagy ilyesmi. Normális emberek, de jobban értik az életet, erősödtek a kommunikációs, empátiás képességeik, szeretnek másoknak segíteni, vannak technikáik.
2022. jan. 5. 10:46
5/8 anonim válasza:
Igen, minden szektás ezt hiszi, ez gyakran ad a szekták tagjainak egyfajta felsőbbrendűségi érzést. Viszont sajnos nagyon nem így van. Sokkal inkább ellenkezője jellemzi őket. Főleg egy ilyen különösen veszélyes, kártékony destruktív szekta esetén, mint a szcientológia.
2022. jan. 5. 18:17
6/8 anonim válasza:
Lange Laci felhasználó valami oszlopos tag lehet ott. Vagy olyan aki nincs tisztában a háttérfolyamatokkal, vagy olyan aki nagyon is.
2022. jan. 5. 18:48
7/8 anonim válasza:
Attól függ, hogy szakad-e per a nyakunkba a szomorú igazság leírása miatt, vagy nem :D
A családomban van 2 szcientológia vallás fanatikus, nem tudom melyik magas szinten jár OT valami. Elviselhetetlen emberek, el is költöztem már onnan. Az egész család menekül előlük. Az egyikőjük mindenét eladta es a vallásnak adományozta. Ezért kénytelenek vagyunk néha támogatni különben hajléktalan lenne. De a vallásban még mindig hisz, es bejár a szervezetbe.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!