Hiszel Istenben(Mennyei Atyàban) És egyszülött Fiában Megváltó Jézusban? Jársz templomba vagy nem? Vagy gyülibe? Ha nem jársz mièrt nem?
Ítélet napja után nyílik meg a pokol. Addig a jók a tisztitotuzbe vannak már ha létezik olyan ez nem biztos de tegnap.hallottam a Szentmisén hogy a pap idézte Pált hogy mondott valamit hogy a vadat ki kell égetni vagy nem tudok hogy jó legyen. Hát az csak a tisztitotüzet jelenti meg mintha azt is mondta volna a pap vagyis Pált idezte hogy a menny előtt még lesz valami. A rossz emberek ék nincsen purgatorium. Legalábbis az én teologiám szerint csak a jó emberek van. Vazze ha mindenki a purgatoriumba kerülne akkor mindenki megtérne és senki nem kerülne a pokolba. A Biblia meg pont azt írja hogy kevesen vannak a kiválasztottak. De addig míg nincs iteket napja addig mindenki nyugszik csendben, nincs sem.a pokolban sem.a mennyben. A Szentek a mennyben vannak de azokat ne szamitsatok az átlagemberekhez mert ők életük során olyan közel kerültek Istenhez hogy ,,atistenultek,,. Szentek kevesen vannak, az átlagemberekhez kell számítani akik többen vannak. És több a rossz mint a jó ember akik a pokolba kerülnek.
Allah az lehet hogy az Isten de Mohamed az biztos hogy antikrisztus és Gábriel.angyal sem a min Gabrielunk hanem másik angyal lehet aki mohamednek beszélt. Sátán kiadja magát a világosság angyalának. Lesz itt még 100 év múlva bajunk az iszlámmal meg keresztenyuldozesek. Majd meglátnátok.
Nem hiszek istenben, hanem tudom.
Én élem istent.
Tudom, hogy élt jézus, magam is láttam őt.
Ő nem egyszülött fia istennek, minden isten gyermeke.
Nem járok se templomba, se gyülibe, mert ezek erősen istenkáromló közegek, amiket elkerülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!