Honnan tudhatja valaki, hogy Isten elátkozta-e?
Ha büntet a bűneidért. Főleg hívőknél van ez.
De ha nagyon vallásos (hívő) vagy, akkor a Sátán direkt minden rosszat tesz veled, hogy eltávolítson Istentől.
Pl. akkor vagy nagy hívő, aki nagyon szegényen él, felkel, egész nap Bilbiát olvas, kedves, segít mindenkinek, állandóan Jézuson jár az esze, szociális segélyből él vagy nagyon kevés pénzért végez valami munkát, hogy ne halljon éhen. Ilyenkor ráduszul a Sátán.
A második, ha hiszel és olvasod is a Bibliát, de bárhogy próbálod semmit nem tartasz meg, Jézust sem annyira szereted.
Van a harmadik, ha nem vagy hívő vagy bizonytalan vagy, hogy van-e Isten, akkor msá miatt vagy elátkozott, mert Isten ilyenkor nem törődik veled, mert nincs hited egy kicsi sem.
"
A második, ha hiszel és olvasod is a Bibliát, de bárhogy próbálod semmit nem tartasz meg, Jézust sem annyira szereted."
De pl egy sérült ember aki olvassa bibliát de nem tud semmit sem csinálni mert sérült igy Jézus parancsait sem tudja cselekedni hova kerül halála után?
#46. Tényleg? Régebben fogyatékosok intézetében dolgoztam, nagyon súlyos fogyatékosokkal foglalkoztam. Többször töprengtem azon, hogy mi lehet velük a helyzet.
Miért gondolod, hogy azonnal üdvözülnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!