Nyilván nem. Nem értem ezt a feltételezést. Miből jutottál erre a következtetésre?
2021. okt. 12. 06:02
2/19 anonim válasza:
Sokaknak igen, masoknak meg nem.
2021. okt. 12. 06:07
3/19 anonim válasza:
Hogy lenne Jézus az Isten?
Mária meg akkor ki?
2021. okt. 12. 06:24
4/19 anonim válasza:
„Én és az Atya egyek vagyunk."
2021. okt. 12. 08:36
5/19 anonim válasza:
Jézus Allah egyik küldötte volt. Próféta, de ugyanolyan ember mint bàrmelyikünk.
Nagyon sok csodàt tett: gyógyított, halottat tàmasztott fel. De ezeket csupán Allah segítségével tudta megtenni.
Abdullah
2021. okt. 12. 08:46
6/19 anonim válasza:
Jézus is Isten meg az Atya fia
mert ha egy teljesen átlagos ember lenne akkor olyan lenne mint mi földi halandók.
Jézus is isten de nem maga a Szeretet hanem csak egy része az Atyának. Két külön személy
2021. okt. 12. 08:58
7/19 anonim válasza:
Igen. Az Atya megtestesülése. ,,Născut, nu făcut, cel de o ființă cu Tatăl prin care toate s-au făcut,, ( magyarul nem tudom csak a református rövid Credot) így van a Crezul- van. Vagyis a niceai Hiszekegyben.Valóságos Isten a Valóságos Istentől, Világosság a Világosságtól.
2021. okt. 12. 09:02
8/19 KZitus válasza:
János 17:21,23
"hogy mindnyájan egyek legyenek, mint ahogy te, Atyám, egységben vagy velem, és én egységben vagyok veled, és hogy ők is egységben legyenek velünk, hogy elhiggye a világ, hogy te küldtél el engem...Én egységben vagyok velük, te pedig egységben vagy velem, és így ők is tökéletesen eggyé válnak."
2021. okt. 12. 10:37
9/19 anonim válasza:
ugye ezeket csak viccből írjátok?mondjátok légyszi hogy nincsenek ilyen elkorcsosult gondolkodású emberek mert akkor meg kell újjítanom a fegyverviselésit
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!