Istennek nincs jobb dolga, mint az emberek hálószobájába leselkedni?
"Ha ateista volnék, én szégyellném magam Godaime helyében."
De a baj az, hogy te nem vagy ateista, így elképzelni sem tudod mennyire nevetséges a számomra amikor valaki istenekről, mágiáról meg hasonló szarságokról tényszerűen beszél. Nem várhatod el tőlem, hogy az ehhez hasonló gyerekes dolgokat tiszteletben tartsam és ne tegyem őket a nevetség tárgyává. Ha ez téged bánt, akkor rossz hírem van, a baj egyedül veled van. Ideje lenne felnőni és megtanulni különbséget tenni valóság és fikció között, akkor talán nem járnál ide sírni.
#29: Ha valakinek kérdéseket teszel fel, és az illető vàlaszol neked akkor nem illik így beszélned vele(m).
A màsik hogy ismerem a véleményed. Màr milliószor elmondtad nekem.
És mindig ugyanazt.
Szàmítottam rà hogy ismét elmondod. Csak nem tudom mi értelme van ennek ?
Engem nem fogsz tudni "ràdöbbenteni" semmire sem.
Allahnàl keresek menedéket a rosszindulatod elől.
Abdullah
#Titus:
Godaime "érvei" teljesen hatàstalanok egy igazi hívő ember számára legyen az illető akàr keresztény akàr muszlim.
Nem érti a hit lényegét.
Csak simán bosszantja az embert.
Abdullah
#34: Az Iszlàmban az ima soràn nem szoktunk kérni semmi konkrétumot. Mi inkàbb hàlàt adunk és magasztaljuk Urunkat.
(Ahogyan a keresztények sem mindig kérnek ima közben, ha jól tudom)
Na mindegy tovàbbi jó éjszakát Godaime :D
35/
Nahát, Titus kifogyott az érvekből és máris ment a flag :) Sokat elmond ez a fajtádról barátom. Tudod anno a papok is ezt csinálták anno, csak akkor akasztás járt a hitetleneknek.
36/
Neked is jó éjszakát kívánok Abdullah.
Titus Pullo, bravo.
Ezen kívül más neveken is bejelentkezik, szinte mint egy ámokfutó.
Zaklatja az embereket, hogy a hitükről beszéljenek neki, hogy aztán kigúnyolja őket, alpári stílusban.
Ha rájön a hoppáré, álkérdéseket ír ki, amelyben hívőnek hazudja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!