Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogy kell üdvözülni?

Hogy kell üdvözülni?

Figyelt kérdés
Ha sérült vagyok ?
2021. okt. 6. 12:43
1 2 3 4 5
 11/47 A kérdező kommentje:
#8 Nem ítéltem csak felvilagositottalak hogy az itelkezesed bűn!
2021. okt. 6. 15:08
 12/47 anonim ***** válasza:
72%

"Nem ítéltem csak felvilagositottalak hogy az itelkezesed bűn!"

Azaz ítélkeztél

2021. okt. 6. 15:27
 13/47 anonim ***** válasza:
100%
Milyen sérült vagy? Gondolom nem agyi, mert akkor nem tudnál ide írni.
2021. okt. 6. 15:52
 14/47 anonim ***** válasza:
50%

Kérdező!

Foglalkoztál-e okkultizmussal, vagy bálványimádással? Akár a szüleid vagy nagyszüleid?

2021. okt. 6. 16:08
 15/47 A kérdező kommentje:
#12 nem!
2021. okt. 6. 19:11
 16/47 A kérdező kommentje:
#14 Nem sose foglalkoztam ilyesmivel meg nem is érdekel.
2021. okt. 6. 19:11
 17/47 anonim ***** válasza:

Ekkor íme, valaki odament hozzá és azt mondta: »Mester! Mi jót tegyek, hogy elnyerjem az örök életet?« Ő azt válaszolta neki: »Miért kérdezel engem a jóról? Csak egyvalaki a jó. Ha pedig be akarsz menni az életre, tartsd meg a parancsokat.«

Az megkérdezte: »Melyeket?« Jézus ezt felelte: »Ne ölj, ne törj házasságot, ne lopj, ne tanúskodj hamisan, tiszteld apádat és anyádat, és szeresd felebarátodat, mint önmagadat«. Az ifjú erre azt mondta neki: »Mindezeket megtartottam, mi hiányzik még nekem?« Erre Jézus így szólt hozzá: »Ha tökéletes akarsz lenni, menj, add el, amid van, add oda a szegényeknek, és kincsed lesz a mennyekben. Azután jöjj, kövess engem.« E szó hallatára az ifjú szomorúan elment, mert nagy vagyona volt.

Ekkor Jézus így szólt tanítványaihoz: »Bizony, mondom nektek: a gazdag ember nehezen tud bemenni a mennyek országába. S újra mondom nektek: Könnyebb a tevének átmenni a tű fokán, mint a gazdagnak bemenni az Isten országába.« Ennek hallatára a tanítványok nagyon elcsodálkoztak és megkérdezték: »Akkor hát ki üdvözülhet?« Jézus rájuk tekintett és így szólt: »Embereknek lehetetlen ez, de Istennek minden lehetséges«.

Mt 19:16-26

2021. okt. 6. 23:08
 18/47 A kérdező kommentje:
#17 sérültként ezeket hogy lehet betartani
2021. okt. 7. 06:45
 19/47 anonim ***** válasza:
Én inkább azt nem értem hogy mondhatta Jézus hogy adja el.mindenet. mit képzelt Jézus hogy álljon be koldusnak érte?
2021. okt. 7. 08:07
 20/47 anonim ***** válasza:
Tényleg, sérülteket bevse lehet tartani a Jézusi dolgokat. Hogy szeresd az ellenséget,hogy bocsássák meg, hogy ne legyél irigy mindenkire. Jézus Lehetetlen dolgokat tud kérni. Nem istenek vagyunk mint ő.
2021. okt. 7. 08:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!