Ha az összes szent könyvet elégetné egy bűnbak, akkor gyilkosság nélkül mentene meg milliárdokat?
#10 Végülis nem az jut a mennybe aki jó hanem az aki teljesiti Elohim akaratát.
Fáraó azért nem tudta megtenni hogy üdvözüljön mert Elohim megkeményitette a szivét tehát a fáraónak nem volt választása felülről irányitották a cselekedeteit olyan volt mint egy báb a bábszinházban. Nem véletlenül irja hogy a Fáraót azért támasztotta hogy megmutassa rajta a hatalmát a cselekedetei már előre elvoltak rendezve sajnos... Ilyen teremtőnk van sajnos ezt kell elfogadni végülis bármit megtehet velünk mi csak a játékszerei vagyunk
Akkor mi értelme hinni hogy ha Isten igazságtalan és úgyis azt üdvözítő akit akar? Na ez a protenstánsok vagyis a mi rákfenénk, ez a kettős preszti.
Abban tudok bízni hogy az ortodox meg a katolikus vallás igazabbak a protenstans vallásnál, mert azok az eredetiek, mi csak kiszakadtunk ezért remélhetőleg jobban ismerik a Bibliát meg a Szenthagyomanyt és hogy az Egyházatyák tanításában nincs kettős predesztinácio. Amennyiben a katolikus és ortodox nem vallja ezt mert az ókeresztények és az egyházatyák nem tanították akkor Kálvin, a protenstans felsopapsag és mindegyik aki hiszi és vallja ezt Isten.elott felelősségre fog vontatni és a pokol tuzere kerülni.
Már írtam, a katolikusok avval nem ártanak másnak hogy Szentekhez meg szobrokhoz imádkoznak meg halottakért.
De a kettős predesztinációval a másik hitet elveszed. Mert azt gondolja minek higgyjek ha engem lehet Isten arra teremtett hogy elkarhozzak. Akkor mindegy ha rossz vagyok fölösleges erolkodni mert ha udvozulesre teremtett akkor a mennybe megyek. Megmondta Jézus hogy azoktól kell tartani akik a lelket ölik meg. A kettős predesztinácio megöli a lelket és mások hitet csődbe viszi, elveszi a reményt hogy higyjen Istenben. És az Isten meg a Szűzanya ezt látják és felelősségre fogja vonni azokat akik ebben hisznek és terjesztik.
Nincs. Hányszor írjam le hogy Isten mindenkit egyformán szeret. A predesztit Kálvin magyarázta bele a Bibliába.
Én Keresztény Református vagyok de inkább megtagadják a vallasomat és átltkereszrelkednék ortodox vagy katolikus hitre vagy az életemet adnám.minthogy elfogadják azt hogy Isten 8gazsagtalan, rossz és személy aligátor és ezért nem érdemes megtérni hozzá. Mert akkor a biblia hazudnak hogy zlterjenek meg minél többen ha igaz a kettős pred mert Isten úgysem tenné lehetővé mindenkinek.
Kálvin azért találta ki hogy o zdvozuljon a többi menjen a pokolba de ő fog a pokolra jutni és mindazok akik terjesztik.
És mind, reformátusok is bűnösök vagyunk mert elfogadjuk ezt meg a Kate 80- As kérdését is ami hazudik a katolikusokrol.
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!