Aki templomba jár és csak a keresztény tanokban hisz, miért nem használ mágiát, mikor az egyből hat?
Sokszor használtam már mágiát, nem imádkoztam érte, amit akartam, hanem megszereztem.
Ekkor döbbentem rá hogy ezért tiltja sok pap a mágiát, mert akkor senki nem járna templomba, nem imádkoznának, nem adakoznának, hanem mindenki mágiával szerezné meg amit akar.
Azt hiszem nagyon együgyűen látod a saját helyzeted és nem veszel figyelembe fontos összefüggéseket.
Ha sátánista vagy, a vesztes oldalon vagy. Ha csak önző módon élsz, meg fogod ismerni Istennek a haragját és búsulását ami biztos sokkal rosszabb mint ami jót most megélsz.
Róm 2:6 Aki megfizet mindenkinek az ő cselekedetei szerint:
Róm 2:8... akik versengők(irigyek, önzők, törtetők) és akik nem engednek az igazságnak, hanem engednek a hamisságnak, búsulással és haraggal.
Bevallom, kamaszkoromban csináltam ilyesmit, hogy belém szeressen a nekem tetsző srác, aki persze észre sem vett.
Hát, mondanom sem kell, semmit nem működött a nagy mágia. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!