Ha lenne fiad/vagy ha van fiad meleg lenne ez ugye Isten előtt utálatosság. És ha Isten a fiadat a saját gyerekedet pokolba küldené te elfogadnád ezt mondanád: Igazad van Uram ha te így döntesz küld pokolra a fiamat. Vagy a fiad mellé állnál és mondanád? Uram ha engem is a pokolba küldesz akkor is a fiam mellett állok mivel ő erről nem tehet nem maga választotta ezt az utat ilyennek született. Mert egy olyan ember aki gonoszkodik az árt és bánt másokat de aki meleg nem bánt senkit nem tehet róla attól lehet jó ember. Nos a kérdésem ki mellett állnál?
Jah és nem csak érzelmi, tudományos álláspont miatt vagyok azon az állásponton, amin.
2021. okt. 1. 21:43
23/30 anonim válasza:
#22 Attól még amit ír a Biblia az igaz, a homoszexuálisokra a tűznek tava vár. :S ez nem kitaláció mint a többi könyv ami ebben felvan jegyezve szentírás
2021. okt. 2. 06:27
24/30 anonim válasza:
Dehogy vár... Persze, pont az Isten, aki megteremtett mindenkit ilyen tökéletes precizitással majd pont ő lesz a legnagyobb tudományellenes és szűk látókörű személy. Pokol pedig olyan formában nem létezik, amilyen formájában sokan képzeletben lef.ssák a bokájukat. Ókori ember képzelgésenés félelme az egész. Igen, tudom hogy kell a melegekkel bánni: milliószor nagyobb szeretettel, mint a szutyok kirekesztőkkel. ❤️
2021. okt. 2. 10:00
25/30 anonim válasza:
24. de akkor te nem a tradicionális keresztény elvek vallod, hanem végrehajtottál egy reformációt magadban, ami nem baj, de egy vallási keretrendszer attól lesz vallás, hogy azok a határai amit leírtak.
2021. okt. 2. 10:44
26/30 anonim válasza:
Újszövetségben élünk, tehát nem dolgunk az Ószövetségre visszamutogatni - ez tény. A másik pedig az Ószövetségben kb. mindenért halál meg megkövezés járt, igen, még azért is, ha valaki különböző anyagból készült ruhákat hordott, tehát tényleg nem értem, mért csak és kizárólag a homoszexualitáson lovagolnak bizonyos keresztények. Az Ószövetség pedig mindenek előtt a zsidókhoz szól - te most akkor zsidó vagy, vagy keresztény?
2021. okt. 2. 10:51
27/30 anonim válasza:
1. nem hiszek a bibliában
2. ha hinnék is, hogy lehet valaki akkora szr ember, hogy kitagadja a fiát, mert meleg?
amerikában eléggé sokszor megtörténik még, köszi keresztény szeretet!
2021. okt. 5. 00:39
28/30 anonim válasza:
Világ bölcsessége = tudomány, nasa, evolúció meg a többi marhaság
18 Senki meg ne csalja önmagát! Ha valaki bölcsnek gondolja magát közöttetek ebben a világban, legyen bolonddá, hogy bölccsé lehessen. 19 E világ bölcsessége ugyanis bolondság az Isten előtt. Mert meg van írva: "Megfogja a bölcseket ravaszságukban", 20 aztán ez is: "Az Úr tudja, hogy a bölcsek gondolatai hiábavalók."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!