Hívők mit kellene tennem?
Figyelt kérdés
21.F vagyok... van barátnőm. Ő a második. Házasság elôtt élek nemi életet..:-) egyéb dolgaim lelkileg teljesen rendben:-) szeretet, békesség, mások tisztelete, kedvesség, megvagyok keresztelve is mint Katolikus:-) elsőáldoztam is, hiszek! De azonban nem értek egyet hogy várni kell házasságig. Még nincs külön lakásom, különben is egyetlen gyermek vagyok a szüleim vagyonainak egyetlen örököse, meg mondták nem engedik hogy házam legyen mert itt minden az enyém:) ennek ellenére szeretnék külön lakást. De kb 25 évesen akarok házasodni. Akkor addig nem jár a testi kapcsolat ezzel nem értek egyet. Fiatal vagyok nekem is kell a szerelem a szexuális élet azért meg hogy szexeljek nem fogok hirtelen házasodni.2021. szept. 28. 18:57
1/10 anonim válasza:
Valaszoltál a saját kérdésedre. Mit akarsz hallani? Tégy lelkiismereted szerint és vállald a következményeket.
2/10 A kérdező kommentje:
1# Szia, Istentől áldott szép estét neked. Milyen következményeket?
2021. szept. 28. 19:09
3/10 anonim válasza:
Neked is barátom. Hát amik lesznek. Honnan tudjam én? Nem vagyok jövendő mondó.
4/10 anonim válasza:
A lőtéri kutyát nem érdekli esete...
6/10 A kérdező kommentje:
5# szia, nem troll vagyok. Talán valakivel össze keversz? Ha nem hiszed nézz utánna. Legyen szép estéd, jó éjszakát kívánok szeretettel, Isten áldásával.
2021. szept. 28. 20:28
7/10 anonim válasza:
Mit jelent számodra a házasság?
8/10 anonim válasza:
Mit jelent számodra Isten szeretete?
9/10 anonim válasza:
Vagy meg kell térned teljes szivb
10/10 anonim válasza:
Vagy meg kell térned teljes szívből Istenhez, vagy fordíts hátat neki teljesen. Ennek semmi értelme, hogy kereszténynek vallod magad, miközben jól megkritizálod Isten rendelését.
"Ti is, fiatalok, örüljetek,
amíg ifjak vagytok!
Örüljön szívetek a fiatalság idejének,
de jól meggondoljátok, milyen úton jártok,
s jól megnézzétek, mit tesztek!
Ne feledjétek, hogy Isten előtt egyszer meg kell állnotok,
s számot kell adjatok mindezekről!"
Prédikátor 11:9
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!