Tti nektek sikerült leszokni az önkielégitésről?(Csak vallásos emberek írjanak de az se baj ha olyan ír aki nem vallásos de sikerült neki)
Ritkítani sikerült, de teljesen megszüntetni nehéz. Ne gondolj nőkre, nekem akár egy-két hétig sikerült. Csak a következő önkielégítéskor teljesen belém szárad a sperma. Legutóbb is annyira megrémültem, amikor két-három hét múlva önkielégítettem, hogy tiszta kemény a váladék, mint egy cipőragasztó.
De miért nem keresel egy jó társat, feleséget. Végülis keresztény vagy, mi a baj nálad?
Jézus leirta hogyan kell. Vájd ki a szemed vagy vágd le a karod.
Na jó ennél egyszerűbb. Böjtölj egy kicsit. Nem kell drasztikusan, hanem inkább fokozatosan és ne csak kajával hanem a szemed kivánságaival is. Próbáld ki pl, hogy egy hétig nem nézel semmilyen képet. Mozgó képet se. Vagy tartsál több napos internet böjtöket. Vizsgáld meg mennyi időt töltessz szórakozással és mennyit lelki dolgokkal. Ne csodálkozz ha gyenge a hited. Ha fiatal vagy házasodj meg. Menj el pásztorlásra, lelki tanácsadásra. Legyen közösséged lelki emberekkel, az ő hitük is erősiti a tiedet. Ezért is fontos az egyház.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!