Hogyan rendezzem a kapcsolatom Istennel?
@10, tudtuk, h nem a gondolkodásodról vagy híres, felesleges erősíteni :) Mivel sátánista vagy, így a Bibliát is igaznak tartod.
Ha mesének tartanád, akkor nem rettegnél itt nap mint nap. Én sem vagyok mese rovatokban: unikornis, evolúció, lapos Föld, stb.
11-es
Az, hogy valaki leír valamit ami a bibliában van az miért is sátánista? Meg mit mond el egy ember értelmi szintjéről?
"Az, hogy valaki leír valamit ami a bibliában van az miért is sátánista?"
Talán mert mesének tartja Isten szavát? Te sem vagy a logika doktora :)
"Meg mit mond el egy ember értelmi szintjéről?"
Ennek megválaszolását rád bízom
#7,9,11,14
Én az ehez hasonló hívők miatt kezdem elhinni a bibliai meséket. Amilyen hülye a legtöbb hívő simán lehet abban valami, hogy anyu meg apu testvérek.
"Én az ehez hasonló hívők miatt kezdem elhinni a bibliai meséket."
És a felém való bosszúból elkárhozol. Hát jól kicsesztél velem és Istennel :)
"Amilyen hülye a legtöbb hívő simán lehet abban valami, hogy anyu meg apu testvérek."
Biológiában sem jeleskedtél, ugye? A vérfertőzés genetikai háttere ködös neked rendesen. Ehh, jobb is ha elkárhozol. Innen már lehetetlen visszahozni téged:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!