Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Honnan tudnék rendelni ingyene...

Honnan tudnék rendelni ingyenesen magyar nyelvű Bibliát?

Figyelt kérdés
2010. aug. 31. 20:10
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
0%

Új világ fordítás

[link]

[link]

2010. szept. 3. 20:10
 22/23 csivizsebi válasza:
Én ehhez csak annyit fűznék,hogy óvakodj az új világ fordítástól!!!Péternek igaza van teljesen abban amiket írt!Nekem is csak ilyen bibliám van,sajnos,most akarok újat beszerezni.Ez,ami a tanúktól van soha többé nem kell nekem!!2 évig jártam hozzájuk,de emberbe még ilyet nem csalódtam,mint bennük.Azt mondják ők az igaz vallás!!Hát közbenmeg többet csalnak mint bárki más és még ők akarnak másokat tanítani!!Agymosást végeznek az embereken,nem tudom hogy hihettem nekik??!Eddig hittem Istenben,de már benne is kételkedem olyan szinten mosták át az agyamat.Úgyhogy vigyázz velük!Inkább vegyél boltban Bibliát,mint tőlük,mert utána nem tudod őket levakarni magadról!! :)
2013. márc. 28. 16:59
 23/23 anonim válasza:

Sok butaságot hordanak itt össze úgy látom..

Utolsó.. Nem hiszem hogy erről lenne szó azzal csak magad minősíted hogy még Istenben is elkezdtél kételkedni mert "átmosták" az agyad. Inkább azt mondanám hogy nem a Tanúkkal volt baj hanem Sátán próbálkozott nálad de elég erősen és sikerült is neki amit akart.

2014. jan. 22. 01:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!