Muszlim űrhajósok merrefelé fordulnak, ha imádkozniuk kell?
Tegyük fel, egy muszlim űrhajóst felküldenek a Holdra, hogy ott vizsgálatokat végezzen, vagy segédkezzen a leendő holdbázis épitésénél. Ő merrefelé fog fordulni, amikor imádkoznia kell?
És ha az ISS-re küldik fel, valamilyen tudományos kutatás céljából, ahol még a fel-le irány is értelmezhetetlen? Akkor merre?
Én nem tudom hol hallottad ezt az ostobaságot, de senki nem álította, hogy 30 évvel ezelött, hogy twlepesek lesznek a marson.
Egyébként mi alapján szűröd meg az információidat?
Blackice75
Ha mindent tagadsz csakis hazugságban élhetsz, ennek az oka, hogy az ember eredendően jó és az igazságra, tudásra éhezik, azzal, hogy mindent hazugságnak álítasz be, az embertársaidba vetett bizalmadat nullázod le, és ennél gonoszabb dolgot nem is tehetnél.
Ezt a társadalmat, ezt a tudásanyagot, a tudományt, mind mind olyan hétköznapi emberek építették fel, mint én vagy te.
"Hazugsàgaitok és"
Kedves Abdullah!
Amint látod, a kérdező jóindulatú.
Megpróbálnál esetleg a mocskolódás helyett válaszolni?
Igen, bocsánat ha meg bántottam valakit nem volt szándékomban. Bár viccesnek találtam a válaszok egy részét, de még is csak komolyan érdekelt, hogy hogyan oldják meg a (leendő) muszlim űrhajósok ezeket a problémákat.
Abdullah elég arabos név, te muszlim vagy?
Igen muszlim vagyok.
Muszlim vallàstudóst kéne erről megkérdezni, annyira speciális a kérdés. (Amennyiben nem a szokásos provokáció)
Én azt gondolom, ebben az esetben forduljon a Föld bolygó irànyàba.
Amennyiben ez sem megoldható akkor sztem mindegy merre imàdkozik.
A cselekedetek szàndék szerint ítéltetnek meg !
Allah elnéző és megbocsàtó !
Abdullah
Na, ez egy normális válasz.
Nem ártott volna már elsőre ilyet írni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!