Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Muszlim űrhajósok merrefelé...

Muszlim űrhajósok merrefelé fordulnak, ha imádkozniuk kell?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, egy muszlim űrhajóst felküldenek a Holdra, hogy ott vizsgálatokat végezzen, vagy segédkezzen a leendő holdbázis épitésénél. Ő merrefelé fog fordulni, amikor imádkoznia kell?

És ha az ISS-re küldik fel, valamilyen tudományos kutatás céljából, ahol még a fel-le irány is értelmezhetetlen? Akkor merre?

2021. szept. 18. 15:15
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

Tiszta Aladdin lenne, már csak egy dzsinn kell hozzá.

2021. szept. 18. 17:12
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Muszlimoknál már azzal is gond van, mikor oroszba mennek dolgozni valami sarkköri bányába, és elvileg nem ehetnek, míg fel nem kel a Nap. Ami ott hónapokig is letarthat...
2021. szept. 18. 22:46
 13/33 anonim ***** válasza:
12%

Hazugsàgaitok és a gúnyolódàsotok körbe fognak venni titeket.

Abdullah

2021. szept. 19. 00:10
 14/33 Blackice75 ***** válasza:
21%

Kedves #13 Abdullah!

Ők önmagukat is kigúnyólják, mivel fogalmuk sincs arról, hogy az Írások(biblia, és az ahhoz tartózó apokrifák) soha sehol egyetlen vallást sem igazolnak!

A Teremtő YAHUAH, egyetlen vallást sem igazol az Írással.

A vallások igyekeznek igazolni magukat az Írással és hazug filozófiajukat ráhuzni az Atya igazságára!

Minden vallást, ami csak létezik a föld hátán, az ellenség Sátán támasztotta, beleértve ebbe a muszlimot is!

Azért van rengeteg, hogy az emberiség, ezek között tévelyegve soha ne találjon ki a széles sötét útról a vilagos keskeny útra!

Ezért van Sátánnak rengeteg neve is, a legismertebbek ezek közül az Úr Isten , Úr Jézus Krisztus, Allah!

Nem véletlenül engedte meg az Atya, hogy a nevét és a Megváltó nevét az írásokból lecseréljék!

Csak azok ismerik meg és értik meg az Atya szavát, vagyis hívja el őket az Atya akik elválasszák magukat ettől a világtól es kitakarítják magukból annak igaznak tünő de szennyes tanítasait, és tiszta szivből fordulnak az Atyához az igazságért!

Addig bármennyire is olvassák, soha nem fogják tudni megérteni!!

Egyértelműen akik gúnyolódók , és kevélyek azok nem az Atyától vannak!

Sem az aki hisz a világ tudományos tanításainak, mint pl a világűr stb...

Én csak sajnálni tudom őket!

2021. szept. 19. 00:49
 15/33 anonim ***** válasza:
75%

Egyrészt az ISS, noha nincs kötött keringésben a Földdel, négy fokkal megbillentik minden percben, hogy mindig ugyanazt az oldalát mutassa a Föld felé, tehát egy muszlimnak bőven elég a Föld nagyjábóli irányába fordulnia. A Holdon ez még egyszerűbb, ott ugyanis a Föld mindig a Hold égboltjának ugyanazon részén helyezkedik el.

Másrészt, bár jó mókának tűnik, ne profanizáljunk egy vallást annak anyagi keretei miatt, nem szép dolog. Az anyagi megkötések szerepe az erősebb kapcsolatteremtés a transzcendenssel a rítuson keresztül. Sem a kereszténység, sem az iszlám nem naiv mágikus hitvilág, hogy azt gondolják, hogy Isten mondjuk behatárolt lenne az emberrel való kapcsolatteremtésben formai hibák miatt.

A rituálé olyan, mint egy edény. Tartalommal töltjük meg, azért, hogy a valódi tartalomnak legyen egy formája, ami megtartja. Nélküle a dolgok szétfolynak, megragadhatatlanná válnak. Egy pohár víz esetében sem a poharat isszuk, de pohár nélkül a vizet sem tudjuk.

2021. szept. 19. 01:24
 16/33 anonim ***** válasza:
Az iszlámbannezekma szertartások donmatikusak, és kötelezőek, nem felcserélhetőek, ilyennszempontból sokkal szigorúbb mint a kereszténység.
2021. szept. 19. 02:06
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

#14 nem tudom mi bajod van a tudással, semilyen erkölcs, vagy vallás ellen nincs a tudomány, a tuddomány nem más mint a világ megizmerése.

Ha nincs űr szerinted, akkor a hold, és a bolygók miben léteznek?

2021. szept. 19. 02:11
 18/33 Blackice75 ***** válasza:
14%

Kedves #17

Hidd el nekem, ha megválaszolnám a kérdésedet, úgysem hinnéd el.

Annyit csak , hogy a világ a Megváltó eljöveteléig Sátánra van hagyva, szabad garázdálkodásra!

Ezért a világban minden hazugságra épül! Minden rendszer, minden szervezet, a vallások, az oktatási rendszer , a tudomány, a media , a politika, a szórakoztatóipar!

A tudományt és a vallást is ugyanaz a szellemiség uralja , a Gonosz!

Tehát kedves felebarátom, a világ teljesen a Teremtő szavával ellentétesen van irányítva.

Nem akarok már hosszan írni meg igéket betenni ide és megmagyarázni, mert nagyon hosszúra nyúlna válaszom.

És szerintem amúgy sem lenne eredménye, meg nem olvasná végig senki szinte!

Végezetül csak annyit, hogy egy dolgot meg kellene értenie annak akinek van egy fél agya, hogy a világban semmi sem az aminek látszik, vagy mondják!

Az inntelligencia amivel megvezetik a világot, az hatalmas!

A hold a bólygók és a csillagok nem az aminek mondják őket!

Én tudom és meg is értem az embereket, ebben az esetben, itt a kérdésekre valaszolókat is, hogy az igazságot nem tudják elfogadni, sőt gyűlölik, mert igy vannak kondicionálva a rendszer által!

Nem tudod meglátni az igazságot, ha nem választod le magad a világtól és annak tanításaitól.

Amig ezt nem teszed meg,addig el hiszed hogy a marson 30 év múlva már paradicsomot fog kapálni az unokád, új telepesként!

36 éve mikor én 10 éves suhanc voltam , már akkor azt mondogattak,hazudták, hogy még 20-25 év és telepesek lesznek már a marson vagy bármelyik bólygón.

Már 36 év is eltelt, de a duma még mindig ugyanaz, hogy még 20- 30 év és telepesek lesznek majd a marson!

A hazugság körforgása, minden generációra alkalmazva ugyanaz a hazugság!

Én elfogadom azt,hogy nem hiszed el és nem érted meg, hogy miről van szó, de talán majd egyszer.

Üdv. Levi

2021. szept. 19. 02:49
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Na, újabb fanatikus jelent meg a szinen.
2021. szept. 19. 09:09
 20/33 A kérdező kommentje:

Valahol igazad van, lehet, hogy tényleg kicsit profánra sikerült, bocsánat érte. De engem tényleg érdekel, hogy hogyan oldják meg a muszlimok ezeket a dolgokat az űrhajózásban. És tényleg az eggyel korábbi kérdés ihlette a kérdésemet :-) Azon gondolkodtam el, és onnan jött a kérdésem is.

2021. szept. 19. 09:27
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!