Isten Jézus megteremtésével megszegte a szavát? Vagy hazudott, hogy próbára tegyen másokat?
Azért születnek ilyen kérdések, mert Csillagfürt szeret hülyeségeket kérdezni. Amúgy pedig a kérdés is hülyeség.
"Érdemes megfigyelni hogy itt a fórumon, muszlim Testvérem és közöttem milyen minimális értelmezésbeli különbség van az Iszlám terén."
Igen, mind a ketten egyformán eszement fundamentalisták vagyok, ezt már több kérdés alatt is láttuk.
"Igen, mind a ketten egyformán eszement fundamentalisták vagyok, ezt már több kérdés alatt is láttuk."
Dehogyis. Csak àllandóan kiprovokàljàtok.
Keresztények se jobbak, csak nem tűnik fel mert ebben nőttetek fel.
Pl. "Jézus az élet" nemrég írta nekem valaki. Totàlisan fundamentalista kijelentés.
Na mindegy bocs a zavaràsért, ez nem az én kérdésem. Csak nem bírtam ki hogy ne szóljak bele :)
Abdullah
"Keresztények se jobbak, csak nem tűnik fel mert ebben nőttetek fel."
Miért ne tűnne fel? Írtam is egyik kérdésnél, hogy pont olyanok vagytok, mint a hitgyülisek, pl itt a fórumon is van egy, szintén másfél pipás.
"Pl. "Jézus az élet" nemrég írta nekem valaki. Totàlisan fundamentalista kijelentés."
A Szentírás szerint így van, tehát egy keresztény nem mondhat mást. Nem látok benne semmi fundamentalizmust.
#14:
Az a baj hogy sohasem tűnik fel senkinek, hogy sok esetben én is csak a Korànnak megfelelően beszélek.
Allah mindennek tudója és bölcs.
Ez a Korànban van. Ez NEM fundamentalizmus. Csak ez nektek szokatlan ennyi.
Abdullah
"Az a baj hogy sohasem tűnik fel senkinek, hogy sok esetben én is csak a Korànnak megfelelően beszélek."
Nem ez a baj. Hanem amikor sok esetben a magyar nyelvet, történelmi tényeket és tudományos tényeket meghazudtoló ostobaságokkal próbálod mentegetni a hited hibáit, amik jobbára a fundamentalista értelmezésből erednek.
Pl a mai napig az egyik legnagyobb baklövésetek (amit főleg az agyament hittársad erőltetett, te csak lelkesen helyeseltél a sületlenségeihez), amikor már azt is megpróbáltátok beadni mindenkinek, hogy a vérrög az a megtermékenyített petesejt szinonimája... csak hogy mentegessétek azt a bakit, amikor a Korán azt állítja, hogy vérrögből lesz az ember.
"Azért születnek ilyen kérdések, mert Csillagfürt szeret hülyeségeket kérdezni. Amúgy pedig a kérdés is hülyeség."
Mostanában tényleg igyekszem visszavenni, bocsi ha nem mindig sikerül 🤭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!