A zsidók miért dülnek előre-hátra imádkozás közben?
Figyelt kérdés
2010. aug. 31. 14:14
2/8 anonim válasza:
az izraelita származás, rassz tulajdonképpen, arab féle. és itt vallásról van szó. akkor pedig zsidó mindenképpen.
3/8 yuda válasza:
Sokszor láttam már és megtippelem. segít a koncenrációban,hogy ne terelődjön el a figyelme, de ha van jobb ötlet -majd én is visszanézek és elolvasom. . .
4/8 anonim válasza:
Így próbálnak meg egyesülni lélekben istennel, nemrég volt erről egy film, eléggé elcsodálkoztam ezen.
5/8 anonim válasza:
első, a zsidó és az izraelita elnevezés is létezik, de a kettő nem feltétlenül jelenti ugyanazt.
az ember lehet zsidó származású, zsidó vallású vagy mindkettő,
de az izraelita csak az izraeli származásra utal.
tehát ha valaki izraelita, még lehet keresztény,
és ha valaki pl. orosz, de felvette a zsidó vallást, az nem izraelita.
:) véleményem szerint.
6/8 A kérdező kommentje:
Ne ebben a kérdésemben vitassátok meg hogy ki számít zsidónak.
2010. aug. 31. 15:48
7/8 anonim válasza:
Ne haragudj, de ez miért valláskritika? Zavar, vagy mi?
8/8 anonim válasza:
Hát, az az igazság, hogy az izraelita a vallást jelöli. Lásd a hitközségek és egyéb rövidítésekben. pl: MAZSIHISZ, IMIT. Vallási hovatartozásnál is az izraelita kifejezés szerepelt az anyakönyvi kivonatban, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!