Az imádkozás segít? Segített már valakinek?
Itt olvasd el a legalsó, hosszú hozzászólást:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__6..
Nem az imádkozás segít, hanem Isten! Az imádsággal csak fenntartom vele a kapcsolatot!
A Jézudba vetett hit reményt ad.
Amúgy már tapasztaltam, hogy segített az imádkozás - csak ilyenkor felmerül az ember fejében, hogy ez akkor is sikerült volna, ha nem teszem azt? Nem teljesen felesleges?
De azért ez valahogy benne van az emberbe, még ha nem is vallásos családban nevelkedett fel...
Én életemben nem jártam templomban, nem olvastam a Bibliát, a vallásosságot egyenest murisnak tartom, bár inkább néha sírni támadna kedvem (különösen ha egy ostoba szektataggal vet össze a sors) és azt sem mondanám, hogy valóban keresztényi, tisztességes életet élek (mert kalóz DVD-éim vannak, mert adót csalok, egy kiskapu kihasználásával stb).
De én úgy érzem, hogy Isten valamiért szeret enegm vagy elfogad ilyennek, amilyen vagyok, de ha kértem mindig segített vagy a sors kereke fordult úgy, hogy nekem jobb legyen. Nem könnyű az életem, de nem is különösebben nehéz és mindig megtaláltam az utat. Még a gyerekeim is olyanok lettek, amilyennek álmomban elképzeltem őket (és szerintem ez is Isten ajándéka)Egyszóval, hogy az imádkozás e , de ha én kértem valahogy mindig megoldódott a problémám.
A kérdező kommentje:
Amúgy már tapasztaltam, hogy segített az imádkozás - csak ilyenkor felmerül az ember fejében, hogy ez akkor is sikerült volna, ha nem teszem azt? Nem teljesen felesleges?
De azért ez valahogy benne van az emberbe, még ha nem is vallásos családban nevelkedett fel..."
Ezt megnézheted,hogy ha nem imádkozol,vajon sikerül e amibe belefogtál..amúgy nem felesleges,mert saját magadat is ösztönzöd vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!