Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért ítéli el Isten a melegeket?

Miért ítéli el Isten a melegeket?

Figyelt kérdés

Miért ítéli el Isten a melegeket?

Hiszen nem tehetnek róla, a leszbikusok sem és a biszexuálisok sem es egy szülönek elkell fogadni mert a gyereke hiába mondják terjen meg ilyen nincs aki olyan az olyan marad, ugy kell szeretni, sok kereszteny kitagadja a gyereket de az nem szülö, vannak meleg ismeröseim es szeretik elfogadjak öket! Isten teremtett mindent mondják ez a Sátán műve ahova én járok a lelkész aztmondta aki meleg, ill leszbi vagy biszex azt a Sátán megkötözi azaz szellemi szinten bűnben tartja hogy elkárhozzon! Hülyeségnek tartom egyszerüen igy született! Ha Isten tudta hogy a fény angyala Lucifer fel lázad minek teremette meg? Csak ö akarta, ha én tudom elöre hogy beteg gyerekem lesz akkor megse alkotom! Szoval na, es a masik nemtudom Isten minek rangatta bele az emberiseget hogy ö harcol a gonosszal. Mesének tartom ezeket! Meg azt is hogy a halál a sátántól valo, hiszen a halál az élet rendje megszületsz, élsz meghalsz igyvan rendjén. Az ember biológiai lény, megszületik él meghal. De most a tárgyra térek szerintem az a bün ha valaki lop, csal. Hazudok, gonoszkodik! Attól hogy leszbi ill meleg nem tehet róla. Sok kereszteny kitagadjak az ilyeneket! Az unoka bátyám is meleg 21 éves és mégis szeretik elfogadják mert jo ember. Vallásban rengeteg logikatlanság van. Ha van Isten nem hiszem hogy ilyen ahogy lefesti a biblia. A Biblia is félelemkeltésre alapul; lásd; pokol, kénköves tó, örök szenvedés... ha van Isten szereti az embert és nem turkal más intim életébe ! A szeretet a lenyeg az az igazi istenhivő aki szeretetben él!

2021. szept. 11. 21:22
1 2
 11/13 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
ezzel buntet teged Isten, minket pedig veled
2021. szept. 12. 11:13
 12/13 anonim ***** válasza:
A cselekedetet ítéli el, nem magát az embert. Isten a bűnösöket szereti, de a bűnt gyűlöli.
2021. szept. 12. 14:21
 13/13 anonim ***** válasza:
kommenteket olvasva látom már, ez az igazi keresztény "szeretet"
2021. okt. 5. 01:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!