Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért ítéli el Isten a melegeket?

Miért ítéli el Isten a melegeket?

Figyelt kérdés

Miért ítéli el Isten a melegeket?

Hiszen nem tehetnek róla, a leszbikusok sem és a biszexuálisok sem es egy szülönek elkell fogadni mert a gyereke hiába mondják terjen meg ilyen nincs aki olyan az olyan marad, ugy kell szeretni, sok kereszteny kitagadja a gyereket de az nem szülö, vannak meleg ismeröseim es szeretik elfogadjak öket! Isten teremtett mindent mondják ez a Sátán műve ahova én járok a lelkész aztmondta aki meleg, ill leszbi vagy biszex azt a Sátán megkötözi azaz szellemi szinten bűnben tartja hogy elkárhozzon! Hülyeségnek tartom egyszerüen igy született! Ha Isten tudta hogy a fény angyala Lucifer fel lázad minek teremette meg? Csak ö akarta, ha én tudom elöre hogy beteg gyerekem lesz akkor megse alkotom! Szoval na, es a masik nemtudom Isten minek rangatta bele az emberiseget hogy ö harcol a gonosszal. Mesének tartom ezeket! Meg azt is hogy a halál a sátántól valo, hiszen a halál az élet rendje megszületsz, élsz meghalsz igyvan rendjén. Az ember biológiai lény, megszületik él meghal. De most a tárgyra térek szerintem az a bün ha valaki lop, csal. Hazudok, gonoszkodik! Attól hogy leszbi ill meleg nem tehet róla. Sok kereszteny kitagadjak az ilyeneket! Az unoka bátyám is meleg 21 éves és mégis szeretik elfogadják mert jo ember. Vallásban rengeteg logikatlanság van. Ha van Isten nem hiszem hogy ilyen ahogy lefesti a biblia. A Biblia is félelemkeltésre alapul; lásd; pokol, kénköves tó, örök szenvedés... ha van Isten szereti az embert és nem turkal más intim életébe ! A szeretet a lenyeg az az igazi istenhivő aki szeretetben él!

2021. szept. 11. 21:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%
Az a te bajod, hogy Istent, a vallást, és az egyházat egy valaminek veszed. Pedig nem ugyanaz a három.
2021. szept. 11. 21:34
 2/13 anonim ***** válasza:
61%
Nem ítéli el.
2021. szept. 11. 21:34
 3/13 anonim ***** válasza:
58%
Ja, rájöttem, hogy megint te vagy. Szerintem már néhányan biztosan írtuk, hogy menj el pszichiáterhez. Nem szégyen az. Ahogy a testet is érik betegségek, traumák, úgy a lelket is érhetik, lehet, hogy neked is gyógyszert kellene szedned, hogy jól legyél pszichésen.
2021. szept. 11. 21:59
 4/13 anonim ***** válasza:
18%

" nem tehetnek róla, a leszbikusok sem és a biszexuálisok sem "

Íme egy kutatás eredménye:

A tömeges tanulmány nem talál egyetlen genetikai okot sem az azonos neműek szexuális viselkedésére /a cikk címe/

"a szerzők azt mondják, hogy a genetikai hasonlóságok még mindig nem tudják kimutatni, hogy egy adott egyén meleg -e. „Ez a„ meleg gén ”vége” - mondja Eric Vilain, a washingtoni Children National Health System genetikusa, aki nem vett részt a vizsgálatban.

Tanulmánya, amely 40 pár meleg testvér genomját elemezte, kizárólag a homoszexuálisnak azonosított embereket vizsgálta. Az új dokumentumot a kockázatos magatartás vagy a tapasztalatokra való nyitottság elemzésének tekinti, megjegyezve, hogy azok a résztvevők, akik részt vettek legalább egy azonos nemű élményben, nagyobb valószínűséggel számoltak be arról, hogy füstöltek marihuánát, és összességében több szexuális partnerük van. Hamer azt mondja, hogy az eredmények nem tárnak fel semmilyen szexuális irányultsági biológiai utat. „Örülök, hogy megcsinálták, és nagy tanulmányt végeztek, de ez nem jelzi, hogy hol keressük.”

A szerzők azt mondják, hogy láttak összefüggéseket a szexuális irányultság és a szexuális tevékenység között, de elismerik, hogy a genetikai kapcsolatok nem jósolják meg az orientációt. „Azt hiszem, igaz, hogy a kockázatvállaló magatartás egy részét rögzítjük”-mondja Sathirapongsasuti, de a genetikai kapcsolatok továbbra is azt sugallják, hogy az azonos neműek viselkedése összefügg a vonzalommal." [link]

A tudomány szava

Elsősorban az egypetéjű ikrekkel kapcsolatos széles körű kutatások mára kétséget kizáróan, egyszer s mindenkorra igazolták, hogy a homoszexualitás nem genetikai eredetű - legfeljebb 20%-os, valójában 10% körülimértékben vezethető vissza örökletes tényezőkre, ami egyébként gyakorlatilag bármely emberi viselkedésmódról elmondható.

A homoszexualtiás megértése

https://www.youtube.com/watch?v=UXokMVY7D7Q

Mondhatod, hogy nem tehetnek róla, csakhogy a propagandádnak nincsen tudományosan bizonyított alapja, amit meg reklámozol, az majd ellened tanúskodik, amikor a teremtés renddel szembe menőknek benyújtják a számlát.

2021. szept. 11. 22:00
 5/13 anonim ***** válasza:
56%

Szóval akkor jól gondoltam, hogy ő az. Az előző kérdésénél is feltűnt a stílusa, nem tévedtem.

Mondom én, hogy ennek az őrült Kérdezőnek ez már kb. a 12. profilja itt. A sok kamu kérdése, meg a mocskolódó privát miatt többször tiltották már.

Csak úgy tűnik, most kissé meghúzza magát, és nem ír ki kitalált történeteket.

2021. szept. 11. 22:05
 6/13 anonim ***** válasza:
56%
Bár lehet ebben a kérdésében is van kamu, amit az unokabátyjáról ír... Korábban saját magát állította be biszexnek.
2021. szept. 11. 22:11
 7/13 anonim ***** válasza:
27%

Maximum a melegséget, de nem a melegeket....

De kétlem hogy elítélné.

Mindenesetre az egyház jelenlegi állása szerint a meleg cselegedetek bűnösek, de ez nem egyenlő azzal, hogy a meleg ember gonosz lenne, még mindíg a bocsájnatos bűnök része.

2021. szept. 11. 22:16
 8/13 anonim ***** válasza:
60%

"Hazudok, gonoszkodik!"

milyen szepen elgépelte

o hazudik és gonoszkodik állandóan itt

2021. szept. 11. 23:26
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem bízzuk rá Istenre, hogy mit és hogyan ítél meg (vagy el), jó?

Egyben azért biztos vagyok: a gyűlölködőket elítéli - akár melegek, akár nem.

2021. szept. 11. 23:35
 10/13 anonim ***** válasza:
61%

Kérdező!

A főnököd tevékenykedik és neki dolgozol amikor az ördögi kérdésed és kommented leírod.

2021. szept. 12. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!