Az Avatamszaka-szútra megvan magyarul az interneten? És ha igen, hol?
Figyelt kérdés
Ha részletekben van meg valahol, az is érdekel.2021. szept. 6. 01:37
1/11 anonim válasza:
2/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm kedvességedet, de sajnos az első linken csak maga a weboldal töltődik be, a második linken pedig semmi.
Az első weboldalon mit írjak a keresőbe pontosan?
Nálad működik a második link?
2021. szept. 6. 18:33
3/11 anonim válasza:
Jajj, úgy tűnik, a fórummotor webarchive kettévágja a webarchive linkjét. Mindjárt megpróbálom valahogy átküldeni. Ez elvileg egy link, nem kettő.
5/11 A kérdező kommentje:
Kedves Titus, igen, működik, igazán köszönöm!
Te már ismerted korábbról vagy most találtad meg? Miattam kerested vagy olvastad már?
2021. szept. 6. 19:56
6/11 anonim válasza:
Nem ismertem, a kérdés miatt kerestem csak rá, aztán érdekelni kezdett 🙂
7/11 A kérdező kommentje:
Ügyes vagy, hogy megtaláltad! Még egyszer köszönöm!
2021. szept. 6. 20:37
9/11 A kérdező kommentje:
Szia Titus!
Nem tudom, hogy te elolvastad-e azt a cikket, amit velem fentebb megosztottál.
Esetleg még ezeket is meg tudod találni magyar nyelven?
"A tíz állapotot elmagyarázó Egy mindentudó lény bölcsesség teremtője fokozatonként című mű, a mahájána szútrák egy fejezete, a Bodhiszattva-pitaka Buddhávatamszaka"
Vagy az egész Avatamszaka szútra megvan magyarul?
Köszi előre is! Szép napot!
2021. szept. 21. 12:06
10/11 anonim válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!