Lehetséges, hogy isten arra hív fel, hogy idő előtt megtérjek hozzá?
Figyelt kérdés
Van, mikor úgy érzem, azt a sorsot szánta nekem, hogy öngyilkos legyek. Az a próbatétel, hogy leszek-e elég bátor, hogy megtegyem. Van, aki ezt a feladatot kapja?2021. szept. 6. 00:13
11/12 anonim válasza:
"túl racionális vagyok hozzá és túl kritikusan látom a vallásokat." [kérdező]
.
Ez ellentmond kérdésednek.
Racionálisan gondolkodva mi szüksége lenne lelkedre Istennek a túlvilágon?
Neki arra van szüksége, hogy a benne hitet itt, a Földön terjesszék a kiválasztottak.
.
Arról nem is beszélve, hogy most még nem kerülnél Isten eé, hiszen majd csak az Utolsó Ítélet után válik lehetővé.
12/12 anonim válasza:
9# Én meg téged látlak kritikusan. Semmirekellő vagy. Magadon kívül nem szeretsz mást és csak azért sír a szád, hogy ezt vagy azt nem kaptad meg. Így nem csoda, hogy nem jó semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!