Megkaptátok a belépőket az Eucharisztikus Kongresszusra?
Figyelt kérdés
Regisztráltam 3 főre a nyitó és záró szentmisére, "megvettem" a 0 forintos jegyeket, mikor kapom meg? Vagy valami hiba csúszhatott a regisztrációnál? 3 nap van a nyitó szentmiséig és meg nem jött email, csak arról, hogy augusztus 30.-a után küldik. Augusztus 10 környékén jelentkeztem a kongresszusra.2021. szept. 2. 18:14
1/7 anonim válasza:
Nyitómisére péntek este (azaz ma este) várható e-mailben. Ezt írta nekünk az atya, aki benne van a szervezésben.
Amúgy minden esemény előtt néhány nappal küldik a "jegyet". Tehát majd a szombati mise és a vasárnapi zárómise előtt néhány nappal érdemes nézni az e-maileket.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2021. szept. 3. 09:40
3/7 A kérdező kommentje:
Most jöttek még a jegyek a nyitó szentmisére.
2021. szept. 3. 11:13
5/7 A kérdező kommentje:
Igen, jó volt részesülni pápai áldásban :)
2021. szept. 17. 10:17
6/7 anonim válasza:
A pápai áldás pontosan mit jelent?
7/7 anonim válasza:
Nagyon szép volt, igen. 🙂
Több napon is ott voltam, mindig volt valami, ami mélyen érintett és hosszú távon is meghatározó számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!