Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A nemzetközi eucharisztikus...

A nemzetközi eucharisztikus kongresszusra kell védettségi igazolvány?

Figyelt kérdés

Lehet hülye kérdés, de nem találtam róla sehol se irományt.

Köszönöm a válaszokat előre is.

Szép napot

2021. júl. 25. 13:43
 1/8 anonim ***** válasza:
53%
Hogy hova kell védettségi igazolvány, azt jelenleg a kormány szabályozza, ez alapján szerintem nem kell. A helyzet addig még változhat.
2021. júl. 25. 13:49
 2/8 anonim ***** válasza:
32%
Tömegrendezvény, szóval kell.
2021. júl. 25. 14:11
 3/8 A kérdező kommentje:
Utolsó - a pride-ra se kellett tudtommal... 😒
2021. júl. 25. 16:01
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
De az szabadtéren volt, nem? Ez pedig zártban.
2021. júl. 25. 18:46
 5/8 A kérdező kommentje:

A záró mise szabadtéren lesz. Hősök terén.

Annyira nem vagyok tisztában az egésszel, engem főképp a mise érdekel, és, hogy eljussak.

2021. júl. 25. 19:29
 6/8 anonim ***** válasza:
88%
Nem olvastam még erről információt. Nyilván addig sok víz lefolyik a Dunán, érdemes követni a honlapon az információkat. Biztosan megírják, hogy kell-e. Szerintem elképzelhető, hogy szabad térre nem kell majd.
2021. júl. 25. 20:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Te, a múlt héten voltam a nagyváradi Szent József római katolikus templomban. A tisztelendő atya azt mondta hogy nem kell oltási igazolvány mert szabadtéren lesz. De inkább legyen ott nálad mint kérjek egy programon és ne legyen. Mert benti programok is lesznek. Nem tudom pont milyen programok lesznek mert én nem megyek. Az katolikusoknál való.
2021. júl. 26. 17:38
 8/8 anonim válasza:
Egyik önkéntes tájékoztatóban hallottam, hogy zárt térben valószínűleg kell majd a védettségi.
2021. aug. 7. 22:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!