Az baj hogy ha nem éneklem a templomban?
Mit nem énekelsz?
A második kérdést végkép nem értem.
"És mit csináljak hogy énekeljek"
ÉNEKELJ!
Óriási probléma!
Ja, nem... a lőtéri kutyát nem érdekli.
...és az Úr összevoná szemöldökét, és igen haragra gerjedt
-és mondá az Úr, ne bámészkodjatok, hanem fennen zengjétek az én dícséretemet,
-és az Úr felemelé ujját, begötbíté
-és az Úr barackot nyoma ama bárgyú kérdező feje tetejére...
1. kérdés: nem baj
2. kérdés: tátogj
Én egyszer tátogtam, de soha többet, mert a pap is elröhögte magát és 10 perc szünetet kellett tartani, amíg kiment a levegőre :D
Egyébként komolyra fordítva, nem baj.
3.vagyok. Miért nézne téged mindenki? Hát a kivetítőt vagy az énekeskönyvet nézik, a szöveg miatt :)
Ha meg ennyire zavarba jössz a gondolattól, akkor ülj vagy állj leghátra. Hidd el, nem fognak mise közben hátrafordulgatni, hogy azt nézzék, Pistike énekel-e. :)
Hülyeség folytatása:
Múltkor énekeltem és a lelkész mise végén nem fogott velem kezet a kapunál, hanem megjegyezte, hogy ha még egyszer zavarom a misét a hangommal, akkor rám dönti a templomot és elás a hátsó kertben. Olyan gyűlöletet még nem láttam más szemében. Azt hittem rám fog köpni, de csak kilökdösött.
Aztán másnap amikor mentem volna úrvacsorára felpofozott. Én egész misén sírtam és rettegtem, hogy mi lesz távozáskor. Nem történt semmi. Üres, hideg volt a tekintete. Azt hittem vége és megúsztam, aztán hátulról elkapott a torkomnál és megdöfködött késsel. Azt hittem, hogy eltöri a nyakamat. Biztosra akart menni, mert csavargatta bennem a pengét.
Azóta sem tudom megmagyarázni, hogy mi történt. Minden vibrált és csak arra emlékszem, hogy forog minden és a rendőrök mondják, hogy a lelkész a harangon lóg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!