Mivel nem volt fél literes flakonom csak 0,5 ml üvegbe tudtam szentelt vizet haza hozni. Ha fogyóban lesz össze keverhetem rendes vízzel, hogy még ne fogyjon el, vagy inkább menjek a templomba újra kérni?
Figyelt kérdés
2020. jan. 6. 23:51
2/9 anonim válasza:
20 literes műanyag vizestartályokat vigyél legközelebb, vagy 10-et, hogy elég legyen egy darabig. ( Amúgy mire használod a szentelt vizet?)
3/9 anonim válasza:
Szia!
Én úgy tudom, lehet szentelt vizet házilag is készíteni (nemcsak a templomból, pap által áldottat szerezni), csak egy imafüzér, és a megfelelő ima elmondása szükséges hozzá. Szerintem a Gugli megkeresné neked. :)
4/9 anonim válasza:
Azon gondolkoztam mi lehetett a féldecis üvegben előtte
5/9 anonim válasza:
Itt 0,5 ml-ről van szó. A fél deci az 50 ml.
6/9 anonim válasza:
Az igen tényleg, az egy kis ampulla lehet
8/9 A kérdező kommentje:
Én kérek elnézést,0,5 dl-t akartam irni
2020. jan. 11. 20:31
9/9 A kérdező kommentje:
Akkor az nem érvényes ha feltöltöm rendes vízzel?
2020. jan. 11. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!