Németországban vettem fel hiltelt fél évvel ezelőtt, de haza jöttem és nem fizetem. Körülbelül fél éve, mire számithatok?
Természetesen hozzájön még egy csomó extra, kezelési költség, behajtás költségei, ez elég szépen meg fogja dobni az összeget, és hát a kamatok.
Mondjuk még mindig jobb mintha Ukrajnában vettél volna fel hitelt, mert akkor Szergej személyesen jönne behajtani.
Behajtják az utolsó eurócentig, az összes kapcsolódó költséggel és kamattal együtt, ami nem lesz kevés. Ez így is van rendjén.
A baj az, hogy előbb-utóbb betelik a pohár a németeknél és tisztességes embereknek sem fognak hitelt adni az olyan trógerek miatt mint te.
"náluk bürokracia sincs akkora"
áá dehogy. kb egy lexikonnyi papirt adnak egy xaros szamlanyitashoz is. nem beszelve, ketszer műtöttek a honapban,de az annyi papirmunkaval jart, amivel 2 napig tüzelhettem volna, pedig csak egy vesekőről volt szó. meg jobban bürokratikusabbak mint otthon, legyen nyoma, meg alairasa mindennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!