Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit gondoltok info bubble /...

Mit gondoltok info bubble / Yahuah útja youtube csatornájáról és tevékenységéről?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok igaza van? Tényleg mindenben a sátánt kell keresni? Tényleg lapos a föld a Biblia szerint?

2021. aug. 26. 01:18
1 2 3 4 5
 41/48 kőhalmi lilla válasza:
84%

Én tagja voltam,de sajnos nem veszi észre,hogy démoni emberek beszivárogtak és mindent tönkretettek. Rengeteg üzenetet küldtem, leleplező oldalakat,stb.A csatornákon tiltottak,lassan több a muszlim bevándorló mint aki nem.Hamis profilokkal találkoztam rendre.

Oda nem illő,röhejes feltöltések vannak.

Á...,szóval hagyjuk! Imádkozom értük.

2021. okt. 6. 18:08
 42/48 anonim ***** válasza:
83%
#41 Kik szivárogtak be és hova? és mit tettek tönkre?
2021. okt. 6. 19:24
 43/48 anonim ***** válasza:
57%
Mostanában semmit, ők is emberek csak nagyon önostorozó mentalitásuk van
2021. nov. 17. 09:39
 44/48 anonim ***** válasza:
100%
A Yahuah útja egy szekta, ez olyan mintha azt kérdeznéd, hogy igazuk van-e a mormonoknak vagy igazuk van-e a Jehova tanúinak, vagy hogy igaza van-e Mary Baker Eddy szektájának.
2021. dec. 17. 10:12
 45/48 Blackice75 ***** válasza:
12%
A kereszténység us egy
2021. dec. 18. 20:52
 46/48 anonim ***** válasza:
100%

Hamis tanító.

Vagy nagyon buta, vagy direkt hülyíti az embereket.

Képes az Újszövetségből kielemezni azt, hogy a Mózes törvényét be kell tartani, holott ennek az ellenkezőjét tanítja az Újszövetség.

A Fundamentalisták tévelygéseit követi, okosnak hiszi magát, de valójában nagyon buta.

Az Újszövetségben valójában szívbe írt törvény van, és a Krisztus és Isten megismerése, nem pedig betű-szerinti törvény betartása.

A tanításai ellent mondanak a Galata levél kijelentéseinek.

A követőinek is lehetne több eszük, legalább olvasnák a Bibliát, és Krisztus követnék, ne egy szektát.

2022. márc. 6. 18:30
 47/48 anonim ***** válasza:
73%
"Mit gondoltok info bubble / Yahuah útja youtube csatornájáról és tevékenységéről?" Primitív, ostoba, vallási zöldség terjesztő, és személyes véleményem szerint káros az általános tudományokban nem jártas, tanulatlanok számára. Magyarúl, aki elhiszi, amit InfoBubble mond, az annyit is ér!
2022. dec. 14. 18:58
 48/48 anonim válasza:
0%

Hozzá lehet férni valahol a prémium tartalmakhoz ingyen?

Milyen hasonló oldalak vannak?

2023. ápr. 27. 12:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!