Mit gondoltok info bubble / Yahuah útja youtube csatornájáról és tevékenységéről?
Én tagja voltam,de sajnos nem veszi észre,hogy démoni emberek beszivárogtak és mindent tönkretettek. Rengeteg üzenetet küldtem, leleplező oldalakat,stb.A csatornákon tiltottak,lassan több a muszlim bevándorló mint aki nem.Hamis profilokkal találkoztam rendre.
Oda nem illő,röhejes feltöltések vannak.
Á...,szóval hagyjuk! Imádkozom értük.
Hamis tanító.
Vagy nagyon buta, vagy direkt hülyíti az embereket.
Képes az Újszövetségből kielemezni azt, hogy a Mózes törvényét be kell tartani, holott ennek az ellenkezőjét tanítja az Újszövetség.
A Fundamentalisták tévelygéseit követi, okosnak hiszi magát, de valójában nagyon buta.
Az Újszövetségben valójában szívbe írt törvény van, és a Krisztus és Isten megismerése, nem pedig betű-szerinti törvény betartása.
A tanításai ellent mondanak a Galata levél kijelentéseinek.
A követőinek is lehetne több eszük, legalább olvasnák a Bibliát, és Krisztus követnék, ne egy szektát.
Hozzá lehet férni valahol a prémium tartalmakhoz ingyen?
Milyen hasonló oldalak vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!