Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit gondoltok info bubble /...

Mit gondoltok info bubble / Yahuah útja youtube csatornájáról és tevékenységéről?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok igaza van? Tényleg mindenben a sátánt kell keresni? Tényleg lapos a föld a Biblia szerint?

2021. aug. 26. 01:18
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:

#10 Gyülekezetbe azért kell járni hogy építsék emberek egymást anélkül nehéz lesz a dolgod. Aki azt mondja ne menj gyülekezetbe azt ketseggel fogadd mert lehet a sátán is aki meg akar teged teveszteni

Shabbatot is gyülekezetbe ünneplik , satoros unnepet meg yomkippurt is.

2021. szept. 14. 17:00
 12/48 anonim ***** válasza:

Ján 6:45 Meg van írva a prófétáknál: És mindnyájan Istentől tanítottak lesznek. Valaki azért az Atyától hallott, és tanult, én hozzám jő.

Zsid 8:11 És nem tanítja ki-ki az ő felebarátját és ki-ki az ő atyafiát, mondván: Ismerd meg az Urat; mert mindnyájan megismernek engem a kicsinytől nagyig.

Ján 14:26 Ama vigasztaló pedig, a Szent Lélek, akit az én nevemben küld az Atya, az mindenre megtanít majd titeket, és eszetekbe juttatja mindazokat, amiket mondottam nektek.

Ha azért jársz gyülekezetbe, hogy tanulj a másik embertől, akkor tévúton jársz, Jézus Krisztusban mutatta meg az Atya, hogy mi az Ő terve, amilyen kapcsolatban van Jézus Krisztus az Atyával, olyan kapcsolatot akar velünk is az Isten.

Igen, a Krisztus testén kívül. Az ünnepnapok szimbolikusak és a Krisztust jelképezik.

2021. szept. 14. 17:16
 13/48 anonim ***** válasza:
35%

Zsid 10:25 El nem hagyván a magunk gyülekezetét, amiképpen szokásuk némelyeknek, hanem intvén egymást annyival inkább, mivel látjátok, hogy ama nap közelget.

A Zsidókhoz írt levél szerzője itt arra bátorít minket, hogy senki ne hagyja el a saját gyülekezetét. Ha Isten adott egy gyülekezetet, akkor becsüljük meg, vigyázzunk arra és ne hagyjuk el.

2021. szept. 14. 17:41
 14/48 anonim ***** válasza:
67%

Erre lehet azt mondani, hogy akkor senki ne térjen meg a vallási felekezetéből.

Ha néked azt mondja az élő Isten, hogy "gyere hallgass engem, ne ilyen összejöveteleket" akkor mit mondánál rá?

2021. szept. 14. 17:50
 15/48 anonim ***** válasza:
100%

De támogatom is amit írsz. Mert tudnod kell, hogy ha a Krisztust követed, akkor Ő új embereket ad melléd, akikkel egy csoportot fogtok alkotni. Nem szektát, hanem a Krisztusban egy csoportot.

2021. szept. 14. 17:52
 16/48 anonim ***** válasza:
100%

Én sokmindenben igazat adok neki. Igaza van a Teremtő nevével kapcsolatban, igaza van a vallásokkal kapcsolatban, igaza van a világ helyzetét illetően, hogy mi zajlik a színfalak mögött, mennyire meg vagyunk tévesztve és el vagyunk altatva. A lapos földben nem vagyok nem vagyok 100%igbiztos de nem vetem el. Simán el tudom képzelni hogy ez is csak a megtévesztés része. A Mózesi törvényekhez zsidó ünnepekhez való ragaszkodást - mint üdvösség feltétele- ezt nem tudom elfogadni. (Nem a 10 parancsolatról beszélek hanem az egyéb rendelkezésekről) összességében úgy viszonyulok hozzá ahogy Pál irta:

"Mindent megvizsgáljatok, ami jó azt megtartsátok"

2021. okt. 5. 09:44
 17/48 anonim ***** válasza:
19%
#16 a lapos föld Yahuah utjatol függetlenül tenyleg lapos
2021. okt. 5. 09:53
 18/48 anonim ***** válasza:

Legutóbbi videója kicsit erős

[link]

De abban igaza van hogy a disznóhus undorito

2021. okt. 6. 07:32
 19/48 anonim ***** válasza:
69%
Azért egy jó köröm pörköltnél nem sokbjobb kaja van 🤤
2021. okt. 6. 08:13
 20/48 anonim ***** válasza:

Zsid. 10.26

Mert ha szándékosan vétkezünk az igazság teljes megismerése után, nincs többé bűneinkért való áldozat,

hanem az ítéletnek valami félelmes várása, amikor tűz lángja fogja megemészteni az ellenszegülőket.

Ha valaki elveti Mózes törvényét, az két vagy három tanú vallomása alapján irgalom nélkül meghal.

Mész a pokolba :D

2021. okt. 6. 08:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!