A mennyország tündérmese azoknak akik félnek a haláltól?
Nem, a mennyország nem tündérmese, hanem a tudat állapota, valamint a pokol is.
A tény, hogy a valásos előjárok ezeket a fogalmakat használták fel, hogy azza a népet kordában tartsák, semmi köze e fogalmakhoz.
Tény az hogy szavainknak, tetteinknek, sőt még a gondolatainknak és érzelmeinknek is következményei vannak. És mivel a tudat nem úgy mint a test, nem anyagból van, a következmények nem semmisülnek meg a halál alkalmával, a tudat és annak tartalma is folytonos.
"A mennyország tündérmese azoknak akik félnek a haláltól?"
Akad ilyen is, de a legtöbb hívő pont le**raja a halált. Ezt inkább csak az ateisták fogják ránk.
"Pokol pedig ilyeszgetés az egyház részéről hogy uralni tudja az embereket?"
Igen. A köcsög egyház nem szeretné, ha a hívők ölnének, lopnának, hazudnának, irigykednének, részegeskednének. Le akarják uralni az embereket!
"Hiszek Istenben de nem hiszek se a feltámadásban sem a túlvilágban. Abban hiszek hogy itt és most kell élni szeretni egymást ölelni azokat akiket szeretünk s élvezni az életet mert csak ez az egy életünk van."
Ö bakker, megint te vagy? Megint benyaltam és válaszoltam :)
"Soha nem értettem hogy valaki hisz Istenben, de mem hisz a túlvilágban?"
Troll. 3-4 hónapja naponta feltesz 3-4 féle kérdést. Ő az, aki a gyülekezetekről is panaszkodik napi szinten
A materializmus tündérmese azoknak akik félnek a túlvilágtól?
Na, pontosan ilyen ostobán hangzik a te kérdésed is kedves kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!