Ha tényleg lenne mennyország és tudnád,mit választanál?
Figyelt kérdés
Ha tudnád,hogy létezik mennyország,ahol az összes halottaddal találkozol majd,( de csak ha nem leszel öngyilkos,hogy hamarabb odajuss), kikkel találkoznál,akiket szeretsz és mi lenne a te mennyországod? (Ami olyan érzés neked).. nekem a haverokkal strand,koncert,vidámpark,kinti mozi,élő latin zenék,éjjel egy tengerparton homokon táncolva a tűz körül,lámpásokkal :p nappal piacok,de mindig valami kinti lenne. Akiket újra láthatnék és várok,az apám,mamám,anyósom,apósom,osztálytársam,(élő családom már nincs is,férjemen,gyerekemen kívül). Írjatok2021. júl. 28. 15:17
1/13 anonim válasza:
Pl az elvetélt gyerekemet szívesen megismerném, nagyon kíváncsi lennék ki lett volna belőle ha megszületik
2/13 anonim válasza:
Szerintem egyértelmű, hogy az elhunyt szeretteivel mindenki találkozni szeretne. Hogy kicsit mást írjak: én Pál apostollal várom már nagyon a találkozást :)
3/13 anonim válasza:
Megmártom mutatóujjam a tehetetlen, tébolyult megváltótok híg vérében, és tövistépte homlokára írom: A gonoszság VALÓDI hercege – rabszolgák királya!
4/13 anonim válasza:
Michael Jackson-nal akarok találkozni és persze a halott hozzátartózóimmal.
5/13 anonim válasza:
Én Hitlerrel és Sztálinnal, ahogy látom, hogy megváltoztak és boldogan mosolyognak a bajuszuk alatt. Ez egy csodálatos élmény.
6/13 anonim válasza:
Naná hogy a családtagjaimmal találkoznék, és egy nagyon jó volt színésszel aki tavaly augusztusban halt meg (volt egy betegsége).
8/13 anonim válasza:
Boldog lennék, ha a Magasztos Allah közelében lehetnék, hívő muszlimok között, és úgy köszönnénk egymásnak: béke legyen veled Testvérem !
Aki a Kertbe jut, annak csodálatos és örökkévaló élete lesz ott, finom ételek és italok. És gyönyörű szépséges és tiszta lelkű, feketeszemű feleségek. Bárcsak kiérdemelném, hogy odajuthassak...
Abdullah
9/13 anonim válasza:
"Michael Jackson-nal akarok találkozni és persze a halott hozzátartózóimmal."
Kettes vagyok. MJ-re gondoltam én is. Majdnem őt írtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!