Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jó emberek a lelkipásztorok?

Jó emberek a lelkipásztorok?

Figyelt kérdés
2021. aug. 12. 12:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, vannak köztük jók is, meg kevésbé jók, meg rosszak is. Könnyebb lenne értelmes választ adnunk, ha tudnánk, melyik lelkipásztorokról beszélsz.
2021. aug. 12. 13:20
 2/7 anonim ***** válasza:
93%
Alapvetően nem a pénz vagy a siker mozgatja őket, hanem valami mélyebb, személyes motiváció. Innentől már egy fokkal közelebb vannak a jóhoz, mint az átlagos ember. De lehet jó a szándéka, ha mondjuk rád akar erőltetni rossz dolgokat.
2021. aug. 12. 15:12
 3/7 anonim ***** válasza:
93%
Senki sem jó, csak Isten.
2021. aug. 12. 15:42
 4/7 anonim ***** válasza:
58%
Ezt nem lehet exakt kimondani hogy jók. Én református vagyok de csak jó katolikus papokat ismerek még jó ortodox papokat akik nem elvontan prédikálnak és nem képmutatók. A református papokkal nem vagyok elégedett, túl elvontan beszélnek és kitalálták hogy a konfirmáció előkészítő 1 év helyett 2 év hogy több hülyeséget tömjenek a gyerekek fejébe mintha mindenki kéne értse azt az elvont refi teológiát. Meg a heinderbergi könyvből nem tudják kitörölni a 80- As kérdést ami rágalmazás a katolikus egyházat mert az nagy hazugság hogy Krisztust megáldozzák az Euharistia alatt. Az Euharistia azért van mert Krisztus azt mondta hogy ezt kell cselekedni az ő emlékezetére. Akkor az urvacsorat alatt nem áldozzák meg Krisztust vagy hogy? Ugyanaz a kettő csak az egyik ostyaval van a másik kenyérrel. A református papok kipredikaljak az embert. Meg Nagyváradon a refi püspökrol is hallottam hogy egy lányt megrontott meg egy másik proti papról is ugyanazt aki Bihar megyei és mindegyik családos ember. Hát milyen keresztények ezek? Az ilyen dolgaik miatt nem néznek minket a katolikusok igazi keresztényeknek meg az ortodoxok is pogányoknak. A nép nem tehet róla hogy a pásztoraik ilyenek. Otthon aki nálunk van protenstans pap az még egyelőre jó csak elvontan beszél,mindegyik úgy prédikál hogy ne értsed meg de a többi akiket ismerek nem jók.
2021. aug. 12. 21:02
 5/7 anonim ***** válasza:
73%
De attól függetlenül a saját vallasom tartom az egyetlen vallásnak akinek a tagjai üdvözülnek mert csak Istenhez imádkozunk és nem Szűz Máriához, Szentekhez meg minden.
2021. aug. 12. 21:07
 6/7 anonim ***** válasza:
57%
5# Már többször bizonyítottad, hogy semmit sem tudsz. Minek erőlteted?
2021. aug. 13. 09:15
 7/7 anonim válasza:
100%
Az én lelkipásztorom az egyik legjobb ember a világon! Nagyon szeretem őt és mások is a gyülekezetben! Valószínű ha otthon vagy a témában ismered is ki ő, de nem szeretnék nevet írni! Az ilyenek mint ő; született pásztor! Remek lelkigondozóm!
2021. dec. 9. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!