Milyen lelkipásztor az ilyen?
1. Aki nem ért vele egyet ki tiltja a gyülekezetből
2. Aki másképp gondolja és érti az igét mint ő azt nem fogadja el csak az az igaz amit ő mond és amit más másképp lát nem ért vele egyet azt Sátántól valónak mondja.
3. Mindenki aki nem engedi hogy bele szóljon a magán életébe ki tiltja a gyüliből.
4. Ha valaki meghal és megtudja hogy Nem volt hívő azt mondja: sajnos a te szeretted ,már ott ég a pokolban kellet neki ez miért nem tért meg még élt most pedig a lángokban ég.
5. Aki nem hívő, Istentelen pokolra valónak nevezi.
Jehova Tanúja biztos nem. Mert ilyet nem mond, hogy a pokolban fog égni.
Másrészt, a Tanúknál nem szólnak bele a magán életbe addig, amíg az erkölcsi elveket nem sérti meg. Egy keresztény a magán életét sem élheti erkölcstelenül, hiszen azért keresztény. A nap 24 órájában minden helyzetben keresztény, és nem csak vasárnap, meg akkor amikor gyülekezetbe megy.
Narcisztikus elmebeteg, vagyis kivalo szektavezeto.
De miert kell ezt fel eve minden heten megkerdezni? Hetente elfelejted a korabbi valaszokat?
Milyen hívek az olyanok, akik ezt hagyják?? Lehet elküldeni és lehet onnan elmenni. Ha tényleg így van és nem épp megint hazudsz.
Tudom, tudom, most fog jönni a privát üzi.
Ilyen: https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__..
Viszont ajánlom Neked a vessző használatát!
Első pontot olvastam csak el.
Agymosott, istenkáromló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!